Zna li neko nesto o pecurkama sa Tibeta? Ja sam ih dobila iz inostranstva, pravi se od njih jogurt. Klasicnog je ukusa, kao jogurt, samo je miris malo drugaciji. Prva 2,3 dana kada se pije dobije se proliv, ali to je znak da organizam pocinje da se cisti od svih mogucih toksina iz organizma. Moji ga ukucani svi piju i kazu da je odlican, ali ja sam jos uvek rezervisana za takve stvari (dojim bebu), pa molim nekog ako nesto o ovome zna ili je bar cuo da podeli neku informaciju. Hvala unapred!
Pozdrav!
Koliko ja znam, tibetanska gljiva je isto sto i kefir. Sama gljiva se koristi za fermentaciju mleka, i u svakom slucaju ne moze vam skoditi, sta vise, propagira se kao izuzetno zdravo! O tibetanskoj gljivi mozete vise procitati pod temom Dijabetes.
Ma ok. zato sam i rekla da se uključite u DIJABETES pa podnaslov je čini mi se,prvi ili drugi Tibetanska pečurka.
Nisam dobro objasnila,nadam se da je sada jasnije.