ampule

Saznajte sve o nutritivnim svojstvima namirnica koje koristite, podelite svoja iskustva o popularnim dijetama, preparatima, namirnicama, napicima.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99

Odgovori
anela19
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jul 16, 2006 6:30 pm

ampule

Post od anela19 »

poslednje2-3god. bila sam na raznim djetama.uspela sam da skinem 10-ak kg al nikako ne mogu da skinem stomak i bokove iako sam dosta trenirala.medjutim cula sam za ampule za izbacivanje masnih naslaga bas u tom predelu(stomak,struk,bokovi)pa me zanima da li su stetne za organizam,gde ih mogu naci i kako se koriste?

unapred zahvalna
ela
Ancica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 08, 2006 10:24 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Ancica »

Imam isti problem pa i mene bas interesuje odgovor!
roseox
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Avg 17, 2006 3:47 pm

Post od roseox »

Ma kakve ampule,nemojte se igrati sa zdravljem.Ne možete rešiti ovaj problem samo vežbanjem.Morate se ispravno hraniti ako želite prave rezultate.Fizička aktivnost može samo da ubrza sagorevanje masnih naslaga ali hrana je primarna stvar.Hrana koja je puna pravih hranljivih materija u kojima nema ni grama štetnih materija,konzervansa i ostalih preparata koja služe za duži rok trajanja proizvoda.Inače, kako se danas ljudi hrane to je prava katastrofa.Ako se ovako nastavi biće nas sve manje i manje.Obratite pažnju kada izadjete na ulicu koliko je gojaznih.A tek deca.To je da ne poveruješ.A niko ni prsom da mrdne da tim ljudima pomogne.Mada ima i onih koji i ne žele da im se pomogne.Imam puno drugara koji se rekrativno bave sportom ali zato ne prezaju da odmah posle treninga odu na pivo,ćevape i druge đakonije.Tako da faktički ponovo vrate sve ono, pa čak i više,što su izgubili tokom fizičke aktivnosti.I ja sam imao do skora sličan problem ali sam uponošću uspeo da svoje zdravlje okrenem u pravom smeru.I nastavljam dalje i u tome me niko više neće pokolebati.Tako da anela 19 i ancica ako želite da saznata kako sam u tome uspeo javite mi se na [email protected] jer sam ubeđen da vam mogu pomoći da se rešite suvišnih kilograma.
Ancica
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 08, 2006 10:24 pm

Post od Ancica »

Ja bih ti se odmah javila kada bih znala da ces mi preporuciti nesto sto mi je stvarno ok. Sta fali cevapima, ja obozavam rostiljsko meso, tj. to je jedino meso koje jedem. Dzabe meni dijete kada sam nervozna jer sam navikla organizam da svaki dan jedem slatkise. Hleb i mogu da izbacim ali slatkise nikako, ma nema teoretske sanse.
Ja bih samo na najlaksi nacin zelela da skinem oko 10 cm oko struka, ali ako moram da izbegavam secer (pijem slatku kafu)- ne mogu! :oops:
Ako su tvoji saveti neki ok za mene, javi se!
Inace, hvala sto brines o nasem zdravlju! :D
roseox
Novi član
Novi član

Post od roseox »

Ancice,predpostavljam da si mlađa osoba.Da bi čovek uspeo u nekim svojim namerama mora da to želi i da bude uporan.Ovo što ja nudim nije nikakva iluzija ali postoje neka pravila koja se moraju ispoštovati.Ako želiš da skineš kilogarme odnosno santimetre moraš da se disciplinuješ jer u suprotnom nema rezultata.Kada jedeš previše slatku hranu organizmu je daleko lakše da svari šećer nego masti.I onda šta se dešava.Umesto da organizma odmah krene na masti i tako ih spremi za ishranu naših ćelija one se lepe u potkožnom tkivu i obrazuju salo.Što znači,da ako nastaviš da konzmiraš hranu kako si već opisala nikada nećeš moći da oslabiš odnosno skineš santimetre,a još imaš velike šanse da oboliš od dijabetesa.Iskreno rečeno i ja sam bio veliki skeptik pre nego što sam počeo sa ovom vrstom ishrane,ali sad sam njen pobornik i zato vam je i preporučujem.Nemaš šta da izgubiš,možeš samo da dobiješ.Razmisli pa mi se javi na e-mail ako si zainteresovana.Siguran sam da ćeš uspeti,a moći ćeš i da jedeš slatko ali u umerenim količinama.
anela19
Novi član
Novi član

Post od anela19 »

ali ja sam se vec bavila sportom i zdravo se hranila...i ko sto rekoh poslednje 2-3god sam bila na djetama isla u teretanu,isla na trcanje radila trbusnjake,sklekove...imala sam najmanje3puta nedeljno treninge oko1h...i odustala od toga,jer nema vise svrhe sve sam isprobala :( ...i ne pazim vise,a nemam ni volje da stalno krecem ispocetka-kada je sve bez rezultata...ne volim meso,al zato slatkise obozavam i mogu da izdrzim bez njih3dana al ko sto kaze ancica jedem zbog nervoze...
ali me ipak zanima o cemu je rec jer neverujem da to vec nisam probala :o
regards
roseox
Novi član
Novi član

Post od roseox »

Ne verujem da si ovo probala jer tu hranu ne možeš kupiti u običnim prodavnicama,niti u bilo kojoj radnji zdrave hrane.Bilo bi ti jednostavnije da više voliš meso nego slatkiše jer, kako sam već napisao ancici organizmu je mnogo lakše da svari šećere nego masti.I tako dok on prerađuje šećer, masti se talože i talože. I moja supruga je odlazila u teretanu ali ništa nije postigla dok nije i ona počela da koristi ovu hranu.Verovatno si čula za povratni efekat ili kako ga još zovu jo-jo efekat.To znači da kada neko i uspe na neki način da smanji kilažu ona se vrlo brzo vraća jer se čovek teško odvikava loših navika. Kao što sam već napisao ako si zainteresovana moraš mi napisati par reči na moj e-mail a ja ću pokušati da tim pomognem u tvom problemu.
anela19
Novi član
Novi član

Post od anela19 »

opet ja...ako je neko bilo sta cuo o ovome neka napise...bilo sta :roll:
pozz
Odgovori