I rezultati su nista spec. Malo manje problema imam sa stolicom i cesca je ali je josuvek veoma tvrda i zadaje mi prave muke.
Jedem integralni hleb, muslije, laneno seme (svaki dan), puno vode, tecnosti, sokovi, izbacila sam kafu skroz. Supe non stop, cajevi po 3 puta dnevno. Zeleni, od koprive i lipton. Tu i tamo neki dulcolax, ali ne cesto.
Jedem puno voca i povrca, uzimam vitamine, vocni jogurti... svasta jos.
Medjutim stolica je josuvek tvrda, i u sitnijim komadima.
I dalje imam osecaj kao da mi je stomak, vezan u cvor. Cesto osecam kao da ne mogu da se napnem... i moram da rukom izmasiram stomak da ga probudim. Cesto oseckam da hrana jednostavno stoji unutra.. dok se ne napuni stomak skroz.. Ovo mi zadaje silne probleme i dok sedim i dok idem. Nemam neki bol poseban, ali osecam kao da mi je stomak mrtav. Desavaju mi se i vrtoglavice s vremena na vreme, i to nekad posle jela.
Bojim se da posto mi ovaj prirodni i najsigurniji nacin regulisanja varenja ne pomaze, da nije nesto ozbiljnije. Kakva su vasa iskustva? Jel moguce da je neka bakterija ili obolenje?

Iskreno se nadam da je to samo lose varenje po prirodi.... ali..
Ne znam sta da mislim o ovom problemu, i na sta bih trebala da trazim doktoru da se testiram?