pubertet
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
pubertet
Majka sam decaka od 16,5 i devojcice od 12,5 godina i kao i svi u tom periodu imaju problema sa aknama.Preporucite mi sta i kako valjano da uradim da im olaksam mladalacke dane.Decak ima dosta crvenih bubuljica (predeo nosa ,usta i celo) dok je kod devojcice trenutno najvise na nosu.Napominjem da ni ja ni suprug nsmo niti imamo sada problematicnu kozu.Od kozmeticarke sam dobila savet da za sada samo ciste lice sa aktivnim kiseonikom ali nismo primetili nikakvu promenu.
ja sam dve godine stariji od vaseg sina i zadnjih par godina lice mi je katasrofa..svi ti kozmeticari,dermatolozi i njihove terapije kao i komleti za ciscenje (proactive,klearactive),zatim kreme,losioni su cisto sranje..ja sam zadnjih par godina proveo u koriscenju gore navedenih proizvoda i nista nisam uradio..sta vise,samo sam pukao dosta para i ziviica..
najtezi je psiholoski aspekt akni..ako se duze boluje deca mogu da pocnu da se povlace u sebe,da imaju nedostatak samopouzdanja i da padnu depresiju...ali ja sam malo tezi slucaj ,vasha deca verovatno imaju blaze varijatne akni (kao i 90 posto mladih)..sto se proizvoda tice,meni pomaze Lush Fresh Farmacy sapun...pozdrav
najtezi je psiholoski aspekt akni..ako se duze boluje deca mogu da pocnu da se povlace u sebe,da imaju nedostatak samopouzdanja i da padnu depresiju...ali ja sam malo tezi slucaj ,vasha deca verovatno imaju blaze varijatne akni (kao i 90 posto mladih)..sto se proizvoda tice,meni pomaze Lush Fresh Farmacy sapun...pozdrav