Suva koza glave

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Korisnikov avatar
Just Life
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 9:38 pm

Suva koza glave

Post od Just Life »

Ljudi treba mi pomoc u vezi ovoga.

Vec duze vreme se borim sa suvom kozom na glavi, koja se samo susi i susi. Nekim danima je ok nema nicega, a nekim mi samo krene da se susi teme i nema mi pomoci.

Ne verujem da je nikakva infekcija ili nesto tog tipa, jer dosta pazim na higijenu, jednostavno mislim da je problem ta suvoca. Kosa mi je tanka i slaba, mekana na dodir, ali izgleda normalno, ne bolesno.

Cim izadjem iz tusha kad krene da mi se susi glava, pojavljuju se i te male ljuspice na temenu, i to samo u prednjem delu i na vrhu glave. Sa strane je sve normalno kao i sa zadnje strane.

Svasta sam probala, niz sampona protiv peruti, seboreje, ovoga onoga, sve sto moze da dovede do te pojave. Nista mi nije pomoglo.

Ne znam da li da pokusam da unesem vise masti u organizam, i da li to moze uospte da pomogne. Nisam ni mrsava ni debela, bas izgledam normalno. Ne znam, ali mi je muka od bezuspesnih pokusaja... :(
Odgovori