banja
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 12, 2006 1:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
banja
sto se tice banja za lokomotorne poremecaje imam dobro iskustvo u tomepa bi vam preporucio novopazarsku banju (nova banja) u novom pazaru neznam broj telefona a mozeti da i dobijete preko informacia i da se direkno raspitate o toj banji
Re: banja
hvala svima na informacijamaaga napisao:sto se tice banja za lokomotorne poremecaje imam dobro iskustvo u tomepa bi vam preporucio novopazarsku banju (nova banja) u novom pazaru neznam broj telefona a mozeti da i dobijete preko informacia i da se direkno raspitate o toj banji
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jun 03, 2006 10:33 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Postoje neke opcije preko socijalnog mada to jako retko uspeva pogotovo sa podrucja Beograda.I smestaj u zgradi preko "socijalnog" iskreno i nije bas neki. Postoji neki privatan hotel u sklopu banje ali ja preporucujem "AqvaMarin". u toj zgradi je bazen, sve terapije... Ali za sve informacije sajt www.banja-kanjiza.co.yu
tatijana napisao:Kazi mi molim te koji smestaj preporucujes?nenabgd napisao:toplo preporucujem banju Kanjizu!! Jako uspesno rade sa decom sa razlicitim lokomotornim poremecajima
[quote="nenabgd"]Postoje neke opcije preko socijalnog mada to jako retko uspeva pogotovo sa podrucja Beograda.I smestaj u zgradi preko "socijalnog" iskreno i nije bas neki. Postoji neki privatan hotel u sklopu banje ali ja preporucujem "AqvaMarin". u toj zgradi je bazen, sve terapije... Ali za sve informacije sajt www.banja-kanjiza.co.yu
Hvala Neno na odgovoru
Hvala Neno na odgovoru