banja

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
tatijana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Apr 24, 2005 9:06 pm

banja

Post od tatijana »

zna li neko dobru banju ( smestaj , bazen ) za lokomotorne poremecaje...dete je u pitanju...vasa iskustva.
Nikola11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Nikola11 »

Banja Koviljaca dosta dobro tretira decu sa ovakvim stanjima ali kako sam cuo,samo 7 pacijenata mesecno ima pravo da preko socijalnog ide u ovu banju.
aga
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 12, 2006 1:25 pm

banja

Post od aga »

sto se tice banja za lokomotorne poremecaje imam dobro iskustvo u tomepa bi vam preporucio novopazarsku banju (nova banja) u novom pazaru neznam broj telefona a mozeti da i dobijete preko informacia i da se direkno raspitate o toj banji
tatijana
Aktivan član
Aktivan član

Re: banja

Post od tatijana »

aga napisao:sto se tice banja za lokomotorne poremecaje imam dobro iskustvo u tomepa bi vam preporucio novopazarsku banju (nova banja) u novom pazaru neznam broj telefona a mozeti da i dobijete preko informacia i da se direkno raspitate o toj banji
hvala svima na informacijama
nenabgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 03, 2006 10:33 pm

banja

Post od nenabgd »

toplo preporucujem banju Kanjizu!! Jako uspesno rade sa decom sa razlicitim lokomotornim poremecajima
tatijana
Aktivan član
Aktivan član

Post od tatijana »

nenabgd napisao:toplo preporucujem banju Kanjizu!! Jako uspesno rade sa decom sa razlicitim lokomotornim poremecajima
Kazi mi molim te koji smestaj preporucujes?
nenabgd
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jun 03, 2006 10:33 pm

Post od nenabgd »

Postoje neke opcije preko socijalnog mada to jako retko uspeva pogotovo sa podrucja Beograda.I smestaj u zgradi preko "socijalnog" iskreno i nije bas neki. Postoji neki privatan hotel u sklopu banje ali ja preporucujem "AqvaMarin". u toj zgradi je bazen, sve terapije... Ali za sve informacije sajt www.banja-kanjiza.co.yu

tatijana napisao:
nenabgd napisao:toplo preporucujem banju Kanjizu!! Jako uspesno rade sa decom sa razlicitim lokomotornim poremecajima
Kazi mi molim te koji smestaj preporucujes?
tatijana
Aktivan član
Aktivan član

Post od tatijana »

[quote="nenabgd"]Postoje neke opcije preko socijalnog mada to jako retko uspeva pogotovo sa podrucja Beograda.I smestaj u zgradi preko "socijalnog" iskreno i nije bas neki. Postoji neki privatan hotel u sklopu banje ali ja preporucujem "AqvaMarin". u toj zgradi je bazen, sve terapije... Ali za sve informacije sajt www.banja-kanjiza.co.yu

Hvala Neno na odgovoru :D
Nikola11
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 19, 2005 2:35 pm

Post od Nikola11 »

Hotel koji je dobar ali ne znam i koliko jeftin,zove se Lupus i odlican je a u sklopu banje je(povezan je sa kompleksom jednim tunelom).
tatijana
Aktivan član
Aktivan član

Post od tatijana »

Nikola11 napisao:Hotel koji je dobar ali ne znam i koliko jeftin,zove se Lupus i odlican je a u sklopu banje je(povezan je sa kompleksom jednim tunelom).
Hvala Nikola i tebi!
Odgovori