Dobar dan, moje ime je Miloš, iz Kruševca sam, studiram u Bgd.
Nekako sam pre oko mesec dana zaradio šugu, mazao se 2 puta permetrinom i ok je sada stanje na koži osim na koži penisa, ponovo su se pojavile bubuljice, nista me drugo ne svrbi ali to da. Sinoć me je čak i probudilo, užasno je neprijatno! Doktorka mi je rekla da kupim neku Mentol mast kad sam bio na kotroli ali pošto nisam bio pri parama nisam je kupio, takodje mi je rekla da je šuga prošla, šta ovo može biti?
Tačkice, bubuljice na penisu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am
Re: Tačkice, bubuljice na penisu
Promene koje imate na penisu su najverovatnije skabijesni noduli tj. čvorići koji predstavljaju hipersenzitivnu reakciju na partikule parazita,oni mogu potrajati i nekoliko meseci nakon izlečenja.Savetujem Vam da na promene mažete elocom krem 1x dnevno.focus90 napisao:Dobar dan, moje ime je Miloš, iz Kruševca sam, studiram u Bgd.
Nekako sam pre oko mesec dana zaradio šugu, mazao se 2 puta permetrinom i ok je sada stanje na koži osim na koži penisa, ponovo su se pojavile bubuljice, nista me drugo ne svrbi ali to da. Sinoć me je čak i probudilo, užasno je neprijatno! Doktorka mi je rekla da kupim neku Mentol mast kad sam bio na kotroli ali pošto nisam bio pri parama nisam je kupio, takodje mi je rekla da je šuga prošla, šta ovo može biti?
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 17, 2016 11:02 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Re: Tačkice, bubuljice na penisu
I ja imam isti problem..Izlecio sam sugu,a noduli jos uvek nisu prosli..Imam ih vec 4 meseca,prolaze i nakon nekog vrema se vracaju..Moze neki savet