Produzena nega deteta

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
danijelabg
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Okt 18, 2006 9:03 am

Produzena nega deteta

Post od danijelabg »

Molim za pomoc!
U decembru mi istice porodiljsko bolovanje pa sam htela da produzim zbog deteta.Bebac ima hipertoniju misica i ide na vezbe u Sokobanjsku .Zanima me ko me salje na komisiju, i da li idem direktno na veliku komisiju ili na malu do 15 dana?Da li je komisija na opstini gde je firma ili gde nam je dom zdravlja?Da li istoriju bolesti predajem u Tirsovu?Hvala
natasino
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Jul 06, 2006 3:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od natasino »

Danijela ,

na forumu su neke mame vec polemisale na tu temu , evo prati ovaj link http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?p=30599 .

Inace , sve korisne informacije moze Ti dati i Tvoj pedijatar , obzirom da ce te on i uputiti na odredjenu grupu lekara od koje ces dobiti potvrde za komisiju .

Pozdrav ,

Natasa
guci
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od guci »

Ja sam isla na komisiju, mada ne znam da li to ide po mestu Doma zdravlja ili mestu firme. To ce ti reci pedijatar. Dobija se max 15 dana, a vise (do ne znam koliko godina, 5 ili 7, dobijaju majke cija su deca retardirana i ostecenja tog tipa). Zalila sam se komisiji u Tirsovoj, medjutim, oni su mi rekli da je sada takav zakon, iako mi je dete nosilo Pavlikove kaiseve 9.5 meseci, nije ni sedelo ni hodalo. Sta da ti kazem... Izem ti drzavu...
Odgovori