zabrinuti otac

Diskusije o razvoju dece, zdravlju i najčešćim dečijim bolestima, prevenciji i lečenju dečijih oboljenja. Sve na jednom mestu što Vam može zatrebati ukoliko imate pitanje o dečijoj anatomini, fiziologiji ili patologiji.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
sanders
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 11:43 am

zabrinuti otac

Post od sanders »

Trogodisnja devojcica je preskacuci metalnu ogradu kreveca izgubila ravnotezu i nezgodno sela na sipku.Nakon toga sam primetio sukrvicastu mrlju na gacicama.Te veceri se zalila da je boli kada piski i nije mi dozvolila da je istusiram,tako da sam je samo obrisao vlaznom maramicom na kojoj nije bilo nikakvih tragova.Sledeceg jutra se nije zalila.Da li je moguce da je povredila himen i sta bi trebalo sada da uradim?To se desilo pre nedelju dana.Ako nije neophodno, izbegao bih da je vodim kod doktora jer ima veliki strah , a pretpostavljam da bi pregled bio traumatican.
edelina
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 6:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

KOD LEKARA!

Post od edelina »

Ne razumem ZASTO je ne biste vodili kod lekara???????
Mislim da je u ovom slucaju nepohodno da to ucinite!!!!
Lekara treba konsultovati za svaki detalj, a kamoli za ovako nesto!!!!
Lekar ce najbolje proceniti sta treba raditi i da li je rec o ozbiljnoj povredi!!!!
Na Vama je odgovornost da to UCINITE!!!!!!!!!!
Leonarda
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 21, 2006 1:25 pm

Post od Leonarda »

Zasto se zabrinuti otac ustrucava da odvede cerku kod lekara?
Mislim da je trebalo da odvedete devojcicu odmah kod lekara, jer je ocigledno da se radi o povredi. Jos nije kasno da to uradite.
Prosto je neverovatno da se vise plasite lekarskog pregleda nego posledica povreda.
G
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 28, 2005 2:50 am

Post od G »

Ovo zvuci jezivo... Pogotovo sto se doticni gospodin plasi da odvede dete kod lekara :-? Scary :o
Mighty G
sanders
Novi član
Novi član

Zabrinuti otac

Post od sanders »

Hocu da se zahvalim svima koji su odgovorili na moju poruku.
Danas popodne vodim cerku na pregled!
Nisam monstrum,samo sam bio strahovito uplasen i potpuno izgubljen, a tesio sam se cinjenicom da se mala ne zali da je nesto boli.
Valjda ce biti sve u redu...
Korisnikov avatar
Gaga79
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Jul 02, 2006 11:27 am

Post od Gaga79 »

Nadamo se da djevojciji nije nista ali bih to treba i dr.reci nakon takve povrede. Ja sam svog sina odvela doktoru jer je dobio 2 crvene tacke na celu,mislila sam da nije neka alergija.Doktor se nasmijao i rekao ajte vi kuci to je njega komarac malo gricno :) Mozda sam ja panicar ali to sto je curici bilo nije za salu.Svako dobro i odvedite je na pregled.
sanders
Novi član
Novi član

zabrinuti otac

Post od sanders »

Sa ogromnim olaksanjem, bili smo kod lekara i u pitanju je manja povreda , naime, od udarca je odrala na jednom mestu sluzokozu, pa otuda ona sukrvica, himen nije povredjen.
Hvala jos jednom svima koji su me svojim kritikama naterali da odreagujem na pravi nacin. Mi muskarci smo velike kukavice!
Zorana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Feb 10, 2006 5:21 pm

Post od Zorana »

Nemojte kriviti sebe bespostedno, dobro je da je sve u redu.Nekad je strah stvarno jaci od nas samih.od sada kad se desi nesto vi prvo kod lekara pa se izjedajte sta bi bilo kad bi bilo. :D
guci
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Okt 17, 2006 12:30 pm

Post od guci »

A bas nesto gledam, dok covek nije odveo dete kod lekara, svi ste ga napali kao da je, ne daj Boze, seksualni manijak! Pa ga posle svi tesite i tetosite... Eh, srpski mentalitet...
Odgovori