zabrinuti otac
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
zabrinuti otac
Trogodisnja devojcica je preskacuci metalnu ogradu kreveca izgubila ravnotezu i nezgodno sela na sipku.Nakon toga sam primetio sukrvicastu mrlju na gacicama.Te veceri se zalila da je boli kada piski i nije mi dozvolila da je istusiram,tako da sam je samo obrisao vlaznom maramicom na kojoj nije bilo nikakvih tragova.Sledeceg jutra se nije zalila.Da li je moguce da je povredila himen i sta bi trebalo sada da uradim?To se desilo pre nedelju dana.Ako nije neophodno, izbegao bih da je vodim kod doktora jer ima veliki strah , a pretpostavljam da bi pregled bio traumatican.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 6:21 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
KOD LEKARA!
Ne razumem ZASTO je ne biste vodili kod lekara???????
Mislim da je u ovom slucaju nepohodno da to ucinite!!!!
Lekara treba konsultovati za svaki detalj, a kamoli za ovako nesto!!!!
Lekar ce najbolje proceniti sta treba raditi i da li je rec o ozbiljnoj povredi!!!!
Na Vama je odgovornost da to UCINITE!!!!!!!!!!
Mislim da je u ovom slucaju nepohodno da to ucinite!!!!
Lekara treba konsultovati za svaki detalj, a kamoli za ovako nesto!!!!
Lekar ce najbolje proceniti sta treba raditi i da li je rec o ozbiljnoj povredi!!!!
Na Vama je odgovornost da to UCINITE!!!!!!!!!!
Zabrinuti otac
Hocu da se zahvalim svima koji su odgovorili na moju poruku.
Danas popodne vodim cerku na pregled!
Nisam monstrum,samo sam bio strahovito uplasen i potpuno izgubljen, a tesio sam se cinjenicom da se mala ne zali da je nesto boli.
Valjda ce biti sve u redu...
Danas popodne vodim cerku na pregled!
Nisam monstrum,samo sam bio strahovito uplasen i potpuno izgubljen, a tesio sam se cinjenicom da se mala ne zali da je nesto boli.
Valjda ce biti sve u redu...
- Gaga79
- Stalni član
- Pridružio se: Ned Jul 02, 2006 11:27 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nadamo se da djevojciji nije nista ali bih to treba i dr.reci nakon takve povrede. Ja sam svog sina odvela doktoru jer je dobio 2 crvene tacke na celu,mislila sam da nije neka alergija.Doktor se nasmijao i rekao ajte vi kuci to je njega komarac malo gricno
Mozda sam ja panicar ali to sto je curici bilo nije za salu.Svako dobro i odvedite je na pregled.

zabrinuti otac
Sa ogromnim olaksanjem, bili smo kod lekara i u pitanju je manja povreda , naime, od udarca je odrala na jednom mestu sluzokozu, pa otuda ona sukrvica, himen nije povredjen.
Hvala jos jednom svima koji su me svojim kritikama naterali da odreagujem na pravi nacin. Mi muskarci smo velike kukavice!
Hvala jos jednom svima koji su me svojim kritikama naterali da odreagujem na pravi nacin. Mi muskarci smo velike kukavice!