obrezivanje i reakcije devojaka!!!
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Apr 28, 2016 1:16 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
obrezivanje i reakcije devojaka!!!
Zelio bi da razmenimo misljenje o obrezivanju iz medicinskih razloga..tacnije radi se o tome.da sam imao problem sa kozicom i da sam se morao obrezati iz medicinskih razloga..obrezan sam u 30 godini i sada nikako ne mogu da probijem.barijeru koju imam d akazem u glavi..pa me interesuje kako devojke reaguju kada vide da na polnom organu nema kozice i naravno sta devojke misle o tome..znaci pitam ljude koji su to prosli svaki savet i komentar bi bio dobrodosao..unapred se svima zahvljujem
-
- Novi član
Re: obrezivanje i reakcije devojaka!!!
Ljudi ajmo molim.vas koji komentar a zenski je pogotovo pozeljan!!!
Problem ti je samo u glavi, drastične reakcije neće biti
radjena su dosta istrazivanja i neke ankete... velika vecina devojaka se slozila da je obrezan penis primamljiviji
nema sta da mislis, i ja sam obrezan.. veruj mi ... devojke vise vole kabriolet varijantu... negu onu sa kapuljacom 

-
- Novi član
Ima li koja devojka da baci komentar..sta one imaju da kazu??
Druže, problem je u tebi, kakav god odgovor da dobiješ nećeš biti zadovoljan.
Sada sam hteo da pokušam da te urazumim pa sam guglao da li jedan naš čuveni ženski forum ima takvu temu pa da tamo pročitaš mišljenja žena, međutim videh da si izgleda i tamo postavio identično pitanje i nisi se zadovoljio odgovorima koje si mogao da iščitaš a tema im ima 100 strana. Shvati, neka više voli obrezan, neka neobrezan, nekoj je svejedno, ali je na nivou statističke greške da će nekoj to da smeta. Uživaj u životu, sam sebi stvaraš prepreku
Sada sam hteo da pokušam da te urazumim pa sam guglao da li jedan naš čuveni ženski forum ima takvu temu pa da tamo pročitaš mišljenja žena, međutim videh da si izgleda i tamo postavio identično pitanje i nisi se zadovoljio odgovorima koje si mogao da iščitaš a tema im ima 100 strana. Shvati, neka više voli obrezan, neka neobrezan, nekoj je svejedno, ali je na nivou statističke greške da će nekoj to da smeta. Uživaj u životu, sam sebi stvaraš prepreku