Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Mislim da tako nesto ne postoji.
Moras posebno da kupis kremu ili preparat koji deluje na akne/bubuljice/masnu kozu i
posebno kremu sa SPF, kao sto svi mi ovde radimo. Tako postizes nabolji ucinak.
Odlicne, (najbolje) rezultate u lecenju masne koze i svega sto ide uz nju daje krema sa vocnm kiselinama Avene Diacneal, prelistaj malo temu koju je zapoceo Makki.
poz
A Uriage Hyfac plus emulzija sa AHA, Uriage Hyseke sun emulzija SPF 25 i Avene hydrance optimale 15B 15A? Je li ih neko koristio?
Uglavnom, dermatolog mi je prepisao ujutru Dercome Clear i neku kremu koja ce da vlazi kozu, da djeluje protiv akni i pozeljno je da ima zastitni faktor, a uvece isto Dercome Clear i differin gel, pa sad trazim koja mi je krema najbolja za preko dana.
Neutrogena ima kremu za zastitu od UV zracenja?????????????????????????
Ja sam danas uzeo Avene Diacneal,ali nisam znao koju kremu za zastitu od UV da uzmem jer nisam nasao Hyseke,a trazim je vec 2 nedelje.
Dajte mi neki predlog,ne znam sta da radim.
Sada kada mi najmanje treba,sunce sija u punom sjaju, pa ne smem da pocnem sa Avene dok ne nadjem neku kremu za zastitu.
Zaboga ne ljutim se,nego ne znam sta mi je- potpuno sam rasejan!Desava se to kada je covek zaljubljen do bola!
Sad sam video,jos kad bih je nasao bilo bi extra!
Hvalaaaaaa