Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Zanima me ,buduci da vidjam sve veci broj ljudi da kupuje kupke za kupanje,umesto gela za tusiranje,jer su u vecim pakovanjima i jevtinije su.
Dali mogu kupke nanete direktno na kozu-kao sto se nanose gelovi za tusiranje,da ostete kozu,izazovu neku vrsta alergije,ili se nemogu koristiti za takvu upotrebu iz bilo kog razloga,vec samo u punoj kadi vode -znaci ne direktno na telo?
ja nikada nisam pravila razliku izmedju kupke i gela.oba koristim isto-na kozu.ako ti je koza osetljivija,onda povedi racuna ali samo u tyom smislu da ti je ne isusi jer mi se desavalo da mi se posle tusiranja sa nekim preparatom koza tako i susi i svrbi da hocu da poludim!
ako si iz bga,mogu da ti kazem za jedno mesto gde prodaju preparate direktno iz italije(nije muljaza nikakva) a i cene su im kao i svim drugim proizvodima!i odlicni su im i gelovi i kupke,italijanske!
To bi znacilo da nisu bas preporucljivi za svaku kozu, i sigurno ima razlika izmedju kupke i gela,pa stavi istu kolicinu gela u kadu i okupaj se, dali ces imati isti efekat kao sa kupkom-neces, gel ce se rastvoriti i nestati u tolikoj kolicini vode,kupka je koncentrovanija i jaca-ali neznam koliko je zdrava za direktno nanosenje na kozu?