Mom partneru, sa kojim sam u dugogodisnjoj vezi, na prostati vec, dugo, kaze i pre mene imao je sitne bele tackice. Nije isao kod lekara. Nisam imala nikad ginekoloskoh nekih problema, sem najnormalnijih , i u toku nase veze koja je tada , traja la 8 meseci ja sam pocela da dobijam sekret, blagi svrab i sl. Njega naterati kod lekara muka ziva! Kod mene su konstatovani kondilomi, koje sam ja uspesno i odmah uklonila, dok sam njega pre dva dana odvela kod lekara!
Njegova dijagnoza je Dg: Pearly penile papule, ali lekarka mi tvrdi da to nisu kondilomi , niti polne bradavice, vec ne bitne cistice, kako je ona to nazvala, cak nije dala ni savet za dalje, sta kako, jer ako vec ima dijagnozu, zar nije normalno da se nesto posavetuje, leci.....ucini. Njen odgovor je bio, to moze da se uklanja, jedino ako vama smeta kada gledate. U soku, i sam pitala, kako je to moguce i rekla da sam lecena, i da sumnjam da sam to dobila od njega, sto nama nije pravio problem nerazumevanja u vezi koja i dalje traje, ja sam bukvalno isterana iz ordinacije. SOKIRANA!
Molim Vas kazite mi da li ta Dg Pearly penile papule.
Th: Nihil
uoppste ima veze sa kondilomima i polnim bradavicama. Neki lekari mi kazu, telefonskim putem da su definitivno u pityanju kod njega kondilomi. dok mi drugi tvrde da su to eke ne obavezne ciste, koje mogu da se uklone, eventualno, ako meni smeta da ih gledam.
Zapanjena onim sto sam dozivela i cula, ja vas molim , najiskrenije za pomoc!
HITNO MOLIM ZA POMOC!!!!!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Okt 12, 2006 11:34 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
HITNO MOLIM ZA POMOC!!!!!
POMOZITE
Ne razumem... na PROSTATI ???????
Mislite na PENISU ? Ako se radi o penisu, tj. glavicu, to je tema koja je ubedljivo najvise puta prezvakana na ovom forumu, u pitanju su TISONOVE ZLEZDE ili EKTOPICNE LOJNE ZLEZDE koje se NE LECE i koje NISU BOLEST vec su NORMALNA stvar i ima ih MNOOOOOOGO muskaraca (ima ih gomila ljudi na forumu medju kojima sam i ja).

Mislite na PENISU ? Ako se radi o penisu, tj. glavicu, to je tema koja je ubedljivo najvise puta prezvakana na ovom forumu, u pitanju su TISONOVE ZLEZDE ili EKTOPICNE LOJNE ZLEZDE koje se NE LECE i koje NISU BOLEST vec su NORMALNA stvar i ima ih MNOOOOOOGO muskaraca (ima ih gomila ljudi na forumu medju kojima sam i ja).
Ta dijagnoza Pearly penile papules je nešto što je poznato i pod nazivom Tisonove žlezde i biserne papule i svako za to ima neki drugi termin. To je cistično izmenjeno tkivu na glaviću, potpuno je bezopasno. Evo nekih slika ovde, tu i piše kako se to uklanja. Namerno ne kažem leči, jer to nije bolest i nema potrebe da se dira. To nema ama baš nikakve veze sa vašim kondilomima.
Dakle evo linka http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=4420
Doktorka vas je verovatno "izbacila", kako kažete, iz ordinacije jer ste bili verovatno navalentni ili nepristojni (tako bih rekao po toj intonaciji vaše poruke).
Ukoliko sumnjate u dijagnozu (a nije svaka dijagnoza obavezno i bolest) tražite drugo mišljenje.
Dakle evo linka http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=4420
Doktorka vas je verovatno "izbacila", kako kažete, iz ordinacije jer ste bili verovatno navalentni ili nepristojni (tako bih rekao po toj intonaciji vaše poruke).
Ukoliko sumnjate u dijagnozu (a nije svaka dijagnoza obavezno i bolest) tražite drugo mišljenje.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!