Modrice

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
sinti
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 20, 2005 1:19 am

Modrice

Post od sinti »

Koje sredstvo preporucujete za modrice?Koristila sam Hepatrombin i nisam zadovoljna. Da napomenem da su modrice od udarca tj nemaju veze sa nekim oboljenjem. Hvala
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Pokusajte sa ekycedom-Uriage, on se dosta koristi u plasticnoj hirurgiji kod modrica
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Kontakt:

Post od Dea »

Poslednjih nedelja, pojavile su mi se modrice. Neke su od udarca, a za neke ne mogu da kazem odakle su. Jutros kada sam pogledala dlanove bili su pomalo modri. Trenutno pijem Budenofalk (lokalni kortizon). Sta nije u redu sa krvnom slikom kada se pojavljuju modrice? Da li treba da se obratim lekaru?
dakili
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Mar 15, 2006 9:18 pm

Post od dakili »

meni se pojavljuju modrice kada mi se snizi nivi gvozdja u organizmu
nadad
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Maj 28, 2006 9:04 am

odgovor na modrice

Post od nadad »

Obavezno idite kod lekara i trazite da vam provere nivo trombocita u krvi!Moze biti da je bezazleno i kratkotrajno,ali ako dobijate modrice,a da se prethodno niste povredili ili se toga ne secate,a modrica se pojavila,zaista preporucujem predostroznosti radi da se proveri krvna slika,a posebno trombociti.
Pozdrav[/b]
Nevidjena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 26, 2006 8:18 pm

Post od Nevidjena »

Mojoj drugarici su se pojavile ogromne modrice svuda po telu najvise na nogama. Nezna odakle su. U pocetku su bile male, sada ih ima puno. Takodje ima neprestan svrab po telu celo.

Sta je to?
Lu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm

Post od Lu »

Neki takvi primeri uopste nisu bili bezazleni-moja preporuka je da odmah ide lekaru i prvori krvnu sliku.....
Nevidjena
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Avg 26, 2006 8:18 pm

Post od Nevidjena »

Sta podrazumevas pod izrazom "bezazleni"?
Lu
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Mar 20, 2006 12:12 pm

Post od Lu »

nisam lekar i ne bih da unosim paniku bez potrebe-al' krvnu sliku obavezno nek proveri!!! Nista je ne kosta !
Odgovori