Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Koje sredstvo preporucujete za modrice?Koristila sam Hepatrombin i nisam zadovoljna. Da napomenem da su modrice od udarca tj nemaju veze sa nekim oboljenjem. Hvala
Poslednjih nedelja, pojavile su mi se modrice. Neke su od udarca, a za neke ne mogu da kazem odakle su. Jutros kada sam pogledala dlanove bili su pomalo modri. Trenutno pijem Budenofalk (lokalni kortizon). Sta nije u redu sa krvnom slikom kada se pojavljuju modrice? Da li treba da se obratim lekaru?
Obavezno idite kod lekara i trazite da vam provere nivo trombocita u krvi!Moze biti da je bezazleno i kratkotrajno,ali ako dobijate modrice,a da se prethodno niste povredili ili se toga ne secate,a modrica se pojavila,zaista preporucujem predostroznosti radi da se proveri krvna slika,a posebno trombociti.
Pozdrav[/b]
Mojoj drugarici su se pojavile ogromne modrice svuda po telu najvise na nogama. Nezna odakle su. U pocetku su bile male, sada ih ima puno. Takodje ima neprestan svrab po telu celo.