Unapred se izvinjavam ako je bilo slicne teme - ja sam se potrudila da procesljam forum pre otvaranja nove teme.
Elem, pre oko dva meseca na zglobu ruke mi se pojavila promena, tamnija, neujednaceno obla, kao da me je opekla kap kiseline na primer. Kada se pojavila, peckala me je ali nije krvarila.
Nisam obracala mnogo paznje na istu, ali sam skoro primetila da ne prolazi. Lici mi na lisaj ili gljivicno oboljenje, ali se ne siri, ne menja, jedino sto je vrlo brzo prestala da me pecka. Na dodir se cini suvljom od okolne koze. Sto se tice izgleda, postavljam fotografiju za primer. Ova lezija je oko 6mm (nisam merila na pocetku, ali mi se ne cini vecom ili manjom).
Elem, doktor opste prakse je pogledao prosle nedelje i rekao da mi je koza suva. Nesto mi to ne pije vodu, pa zato trazim drugo misljenje ovde.
Ne zivim u Srbiji, a ovde je procedura do specijaliste nesto duza i samo na uput. Privatnici su papreno skupi, pa me zanima vase misljenje da li da placam ili vam se ne cini kao nesto urgentno i mogu da sacekam tri meseca (tada putujem kuci na odmor)?
Hvala unapred.