Crvenilo i perutanje bradavice dojke

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
tinanina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 25, 2016 12:29 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Crvenilo i perutanje bradavice dojke

Post od tinanina »

Poštovani,

već 4 meseca imam problem sa bradavicom i areolom dojke. Počelo je sa svrabom i jakim crvenilom. Dermatolog mi je dao kortikosteroide koje sam koristila 3 meseca, stanje se nije popravilo. Radjena je biopsija kako bi se isključio Paget i u uzorku nisu nadjene patogene ćelije. Koža areole i bradavice je i dalje crvena, peruta se i svrbi povremeno, puca i pojavljuje se i prozirna tečnost. Uradila sam bris kože a i bris tečnosti na bakteriju i kandidu, kao i citološki nalaz. Bakteriološki nalaz je uredan, citološki glasi ovako: -Retke epitelne celije, oskudanproteinskimaterijal i
grupice bakterija.
- bila bih zahvalna ako neko zna da ga protumači i ako ima neku ideju šta dalje da radim.
Hvala.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Crvenilo i perutanje bradavice dojke

Post od aaaca »

Размутиш пуну малу кашику соде бикарбоне у две деци млаке воде. Умочиш вату у раствор и тапкаш по проблематичном месту. Вату потом баци. И тако неколико пута дневно.
Odgovori