Postovani,
da li neko zna kako mogu da dodjem do Vlade kiroprakticara koji je radio u Master Physical-u? Zvala sam na ovaj broj koji sam pronasla na ovom forumu (060/6555797) medjutim broj je stalno nedostupan. Hitno mi je potreban pa molim vas ako neko zna neka mi prosledi njegov broj telefona ili makar adresu ordinacije.
Unapred hvala!
kiroprakticar Vlada
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
Re: kiroprakticar Vlada
Mozda da probas da posaljes sms. U nekim drugim temama sam procitao da tako odgovori s obzirom da je prilicno zauzet.
Probacu. U svakom slucaju hvala na odgovoru, pozz.
Na adresi na kojoj je radio u Francuskoj ulici nema nikoga. Prosle godine su sa njim radili momci koji su obavestili da je na usavrsavanju. Vratio se i tu bio neko vreme i sada ga opet nema, a ni saradnika.
Da li iko zna gde je Vlada i kako da se stupi u kontakt sa njim, jer mu ni telefon ne radi?
Hvala u napred.
Da li iko zna gde je Vlada i kako da se stupi u kontakt sa njim, jer mu ni telefon ne radi?
Hvala u napred.
Ja sam bila kod njega u junu (uspela sam da ga pronadjem) i nije bilo reci o tome da ce menjati lokaciju ordinacije. Probaj da odes direktno kod njega u ordinaciju bez poziva i primice te sigurno. Adresa je Francuska 32a, drugi sprat, stan 9, interfon 9.
Drzim palceve, pozz
Drzim palceve, pozz

Nasli smo ga !!!
Pre je bio u Francuskoj 16a stan 7 a sada u 32a stan 9, inace da sve obavestimo imamo iz prve ruke informaciju da ce uskoro biti i web sajt koji cemo naknadno dodati. Zbog prirode posla zakazivanje ce biti iskljucivo SMS-om na 060\6555797 a odgovor tj. termin ce te dobiti cim bude imao slobodnog vremena . Za hitne slucajeve moze te doci bez zakazivanja ponedeljkom,sredom I petkom od 10 do 20h ali je zamolio da zbog drugih koji cekaju na termin to ne zloupotrebljavate. Kao I dok je radio u M.P. za trudnice I malu decu ne naplacuje !!!
Pre je bio u Francuskoj 16a stan 7 a sada u 32a stan 9, inace da sve obavestimo imamo iz prve ruke informaciju da ce uskoro biti i web sajt koji cemo naknadno dodati. Zbog prirode posla zakazivanje ce biti iskljucivo SMS-om na 060\6555797 a odgovor tj. termin ce te dobiti cim bude imao slobodnog vremena . Za hitne slucajeve moze te doci bez zakazivanja ponedeljkom,sredom I petkom od 10 do 20h ali je zamolio da zbog drugih koji cekaju na termin to ne zloupotrebljavate. Kao I dok je radio u M.P. za trudnice I malu decu ne naplacuje !!!
Temp napisao:Na adresi na kojoj je radio u Francuskoj ulici nema nikoga. Prosle godine su sa njim radili momci koji su obavestili da je na usavrsavanju. Vratio se i tu bio neko vreme i sada ga opet nema, a ni saradnika.
Hvala u napred.
Pozdrav da li ovo iznad jos uvek vazi za Vladu i kolika je cena jednog tretmana?
I mene takodje zanima.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Mar 19, 2016 6:51 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Dragi ljudi, zahvaljujuci informacijama na ovom forumu dosla sam do Vlade i zapocela resavanje svog problema. Mnogo hvala na dobroj volji da podelite informaciju.