Vec duze je vreme tu. Sigurno vise od pola godine. Sad vec pocinje da me nervira.
Jako slab intezitet bola, skoro nikakav, se moze osetiti prililom pritiskanja/eksperimentisanja. Inace ne ometa me u svakodnevnim aktivnostima. Primetio sam da se prositi/naduva kad ruka provede duze vreme u vodi.
Interesuje da li je neko ikad vidjao ovako nesto, i da li ima ideju sta bi to moglo biti.
Evo i slika... http://m.imgur.com/FLtBnEo,fjOz2oI
Cudna izraslina na prstu
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Cudna izraslina na prstu
Мени то личи на курје око.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 14, 2016 11:56 pm
Prvo sam pomislio da se zezas, posto sam mislio da kurije oko bude samo na stopalima. Ali posle malo guglanja, shvatio sam da si verovatno ipak upravu.
Je l postoji neko resenje za ovo, a da ne idem kod lekara. Ne ceka mi se sat vremena medju bolesnicima zbog prsta.
Je l postoji neko resenje za ovo, a da ne idem kod lekara. Ne ceka mi se sat vremena medju bolesnicima zbog prsta.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Можда ти је најлакше да привијеш парче коре од банане - унутрашњост коре иде до коже. Држиш преко ноћи а ујутру пажљиво одстраниш ткиво које је изашло и побелело. Мало по мало и изаћи ће цело курје око. У апотекама има и разних препарата који су лакши за употребу.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Mar 14, 2016 11:56 pm
Hvala na savetu. Probacu to veceras
realno lici na kurje oko