Molim odgovor

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
stotina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 12, 2013 5:30 pm

Molim odgovor

Post od stotina »

Imam problem sa potencijom , jednostavno spada dok je u vagini nema cvrstinu ko nekad , tesko se dize i kad se digne ne treba mu puno da spadne ? i druga stvar prilikom svrsavanja nema mlaza kod sperme vec samo izadje onako polako sperma , radio sam nalaze na hlamidiju urea plazmu i negativni su , ne znam sta da radim POZDRAV
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Re: Molim odgovor

Post od _david_ »

stotina napisao:Imam problem sa potencijom , jednostavno spada dok je u vagini nema cvrstinu ko nekad , tesko se dize i kad se digne ne treba mu puno da spadne ? i druga stvar prilikom svrsavanja nema mlaza kod sperme vec samo izadje onako polako sperma , radio sam nalaze na hlamidiju urea plazmu i negativni su , ne znam sta da radim POZDRAV
psiha druze psiha
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Стрес, премор, физичка неактивност, лоша храна...
stotina
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 12, 2013 5:30 pm

Post od stotina »

A sta je sa spermom ? zasto nema mlaza samo izadje onako ubija me psihicki , sta da radim jel imo neko problem slican ili je to normalno ? jer kazem radio sam nalaze bio kod urologa kaze da je sve ok ....
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

stotina napisao:A sta je sa spermom ? zasto nema mlaza samo izadje onako ubija me psihicki , sta da radim jel imo neko problem slican ili je to normalno ? jer kazem radio sam nalaze bio kod urologa kaze da je sve ok ....
sve zavisi od uzbudjenja... barem je kod mene tako... ako se uzbudim malo jace... onda hoce da spricne. i kolicine sperme dosta izadje.. ako sam ono nesto u kul u fazonu... nema spricanja/mlaza.. i izadje nesto malo sperme
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Може да буде упала простате.
Odgovori