Molim odgovor
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
Molim odgovor
Imam problem sa potencijom , jednostavno spada dok je u vagini nema cvrstinu ko nekad , tesko se dize i kad se digne ne treba mu puno da spadne ? i druga stvar prilikom svrsavanja nema mlaza kod sperme vec samo izadje onako polako sperma , radio sam nalaze na hlamidiju urea plazmu i negativni su , ne znam sta da radim POZDRAV
Re: Molim odgovor
psiha druze psihastotina napisao:Imam problem sa potencijom , jednostavno spada dok je u vagini nema cvrstinu ko nekad , tesko se dize i kad se digne ne treba mu puno da spadne ? i druga stvar prilikom svrsavanja nema mlaza kod sperme vec samo izadje onako polako sperma , radio sam nalaze na hlamidiju urea plazmu i negativni su , ne znam sta da radim POZDRAV
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Стрес, премор, физичка неактивност, лоша храна...
A sta je sa spermom ? zasto nema mlaza samo izadje onako ubija me psihicki , sta da radim jel imo neko problem slican ili je to normalno ? jer kazem radio sam nalaze bio kod urologa kaze da je sve ok ....
sve zavisi od uzbudjenja... barem je kod mene tako... ako se uzbudim malo jace... onda hoce da spricne. i kolicine sperme dosta izadje.. ako sam ono nesto u kul u fazonu... nema spricanja/mlaza.. i izadje nesto malo spermestotina napisao:A sta je sa spermom ? zasto nema mlaza samo izadje onako ubija me psihicki , sta da radim jel imo neko problem slican ili je to normalno ? jer kazem radio sam nalaze bio kod urologa kaze da je sve ok ....
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Може да буде упала простате.