Problem sa kozicom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
axell
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Feb 09, 2016 8:55 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Problem sa kozicom

Post od axell »

Imam 17 godina i od pocetka puberteta imam problem jer mi je jedna strana glavica spojena sa kozicom uz frenulum, te mi glavic i vuce na levo. Naravno zbog toga ne mogu da potpuno prevucem kozicu ,a pritom imam i crvenilo na drugoj strani (gde se glavic vidi normalno ). Citao sam da je to normalna pojava kod mladje dece, ali se do puberteta sve resi. Odlucio sam tek sada da odem do urologa i on mi je prepisao triderm kremu zbog crvenila i da skupim hrabrost i da sam pokusam da vucenjem kozice na dole razdvojim kozicu od glavica. Poslusao sam ga i uspeo 0,5 cm kozice da odvojim uz male bolove, dok je 1cm i dalje zalepljen. Medjutim, posto sam napravio pauzu od 2 dana, cini mi se kao da se onaj deo koji sam razdvojio ponovo delimicno zalepio. Mada se sada glavic primetno vise vidi nego ranije. Doktor je na odmoru 10-ak dana, pa ako bi mogao neko da me posavetuje i kaze da li je ovo dobar nacin.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Problem sa kozicom

Post od aaaca »

Сваки дан по пола милиметра и успећеш. Потребна је редовна хигијена: неколико пута дневно посвратити кожицу и опрати главић чистом водом уз благо трљање прстима.
axell
Novi član
Novi član

Post od axell »

aaaca napisao:Сваки дан по пола милиметра и успећеш. Потребна је редовна хигијена: неколико пута дневно посвратити кожицу и опрати главић чистом водом уз благо трљање прстима.

Hvala puno! A mozda znas imas odgovor i na ovo..deo glavica koji se odvojio ima bordo boju i boli na dodir. Da li to znaci da se koza navikava na novo stanje i da ce vremenom sve doci na svoje?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Нормално да боли када си га разглавио. То су родитељи требали да ти објасне бар пре десет година. Све ће бити у реду. Само редовно одржавај хигијену: неколико пута дневно са млаком водом уз благо трљање прстима, а понекад са воденим раствором соде бикарбоне (мала кашика на чашу воде уз потпуно размућивање).

Ено на форуму се појавио лик који је због природе посла хигијену потпуно запоставио и кожица му се слепила па је морао на операцију.
axell
Novi član
Novi član

Post od axell »

aaaca napisao:Нормално да боли када си га разглавио. То су родитељи требали да ти објасне бар пре десет година. Све ће бити у реду. Само редовно одржавај хигијену: неколико пута дневно са млаком водом уз благо трљање прстима, а понекад са воденим раствором соде бикарбоне (мала кашика на чашу воде уз потпуно размућивање).

Ено на форуму се појавио лик који је због природе посла хигијену потпуно запоставио и кожица му се слепила па је морао на операцију.
Hvala jos jednom, krenuo sam od danas sa sodom bikarbonom... Juce sam bio kod urologa i on kad je pogledao rekao je da dobro ide i da ce se tako resiti sve, da ne brinem i posto je video da sam zabrinut kaze da zavrsim to za jos koji dan pa da "prcam" , a meni ne izgleda to sve bas jednostavno. Danas kad sam jos malo razglavio primetio sam da onaj deo koji sam skinuo se vidi bolje, ali ne jos uvek kako treba jer izgleda je spojen i sa donje strane. Dakle, skinuo sam deo koji ga je prekrivao, ali je izgleda prikacen i sa donje strane, te je moje misljenje da je kozica bila preklopljena, odnosno da se jedan deo zalepio dole, a drugi preko njega. Kad skinem skroz deo koji ga prekriva bice jasnija situacija valjda, nego mi se pojavila ranica na delu kozice koju sam odvojio, pa sad ne bih da cimam i da zurim. Na kraju krajeva razmisljam i o operaciji, da skratim muke.
Korisnikov avatar
_david_
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Sep 19, 2012 5:40 pm

Post od _david_ »

au brate, mogu zamisliti sta ti se nalazi ispod koze... otrov
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član