Dobra dan svima, pre par dana sam primetio na penisu ispod glavica(izmedju frenulum-a i sulcus-a) belu liniju debelu 3mm pa se smanjuje do 1mm(na vrhu lici kao da ima glavu, kao crv) do sada nisam primetio da se pomera, ne boli, samo me brine sta bi to moglo da bude.. Nadam se da nije crv ili nesto slicno tome, posto to malo cudno zvuci.. Uporedjivao sam strane penisa, sa jedne strane(leve) se nalazi to sta god da je, a sa desne je normalan, ravan.. Nisu mi poznati slucajevi da je neko imao crva ili glistu u penisu, ako gresim neka me neko ispravi.
Unapred hvala.
Oboljenje penisa?
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Feb 11, 2016 1:46 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: Oboljenje penisa?
А да поставиш неку фотографију?
evo sad ce stici odgovor da ispiras sodom bikarbonom...
-
- Novi član
Pokusao sam da slikam, ali se nista ne vidi(ni kad upalim blic) pa da vam opisem onda
pogresio sam, debelo je oko 2mm na pocetku ,,gde je glava,, je malo vise zadebljano zatim se smanjuje debljina a duzina sigurno ima 4.5 cm
http://www.cvijet.info/images/galleries ... 24-Crv.jpg nalazi se slicno u ovoj poziciji, kada povucem kozu(istanjim je) vidi se da je bele boje, pokusao sam, lampop kroz kozu da vidim da li moze nesto vise da se vidi, mada je isto kao i bez..Na dodir je prilicno tvrdo, pokusao sam da sprstim ali ne moze, ne pomera se, niti moze da se pomeri barem koliko sam ja pokusao da guram. Meni lici na neku glistu ili crva, to mi je prvo palo na pamet, nije bas prijatno ako mi se crv nalazi u pesnisu.. Da li je bilo slucajeva da se neko crv, glista ili tako nesto nalazi na pesnisu, ako jeste, kako se to uopste dobija?
pogresio sam, debelo je oko 2mm na pocetku ,,gde je glava,, je malo vise zadebljano zatim se smanjuje debljina a duzina sigurno ima 4.5 cm
http://www.cvijet.info/images/galleries ... 24-Crv.jpg nalazi se slicno u ovoj poziciji, kada povucem kozu(istanjim je) vidi se da je bele boje, pokusao sam, lampop kroz kozu da vidim da li moze nesto vise da se vidi, mada je isto kao i bez..Na dodir je prilicno tvrdo, pokusao sam da sprstim ali ne moze, ne pomera se, niti moze da se pomeri barem koliko sam ja pokusao da guram. Meni lici na neku glistu ili crva, to mi je prvo palo na pamet, nije bas prijatno ako mi se crv nalazi u pesnisu.. Da li je bilo slucajeva da se neko crv, glista ili tako nesto nalazi na pesnisu, ako jeste, kako se to uopste dobija?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Мислим да је најбоље да одеш код лекара.
Aca klasika.... na drugom postu jasno govori kako ne treba ici kod lekara, a ovde daje gistro savet... da se ode kod lekara.

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Верујем да је Давидов савет да се човек обреже.
-
- Novi član
Ljudi, ipak idem kod lekara, dzaba vam, samo zamislim da je crv u meni..uhh bre

- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Наравно да треба да идеш код лекара када нико нема користан предлог.
Можда се ради о јаче израженом крвном суду али то лекар мора да погледа из близине.
Можда се ради о јаче израженом крвном суду али то лекар мора да погледа из близине.