Imam 15 godina.
Skoro sam dobio neke naslage ispod penisa (procitao sam na netu da se kaze smegma) i procitao sam da se to moze problem sa higijenom penisa..Evo upravo sam se okupao i uklonio one naslage , ali tamo gde su bile sada imam kao bele tacka tj. povrsi.Odmah da napomenem da sam pusac , pa da nije to sve nekako povezano , takodje patim od one bolesti nzm tacno kako se zove , glavic mi je prekriven kozicom (imam visak kozice) ..Mlad sam pa ne znam , ako moze pomoc samo da ne bude da idem odma na pregled jer mi je malo glupo da kazem roditeljima...
problem sa penisom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 02, 2016 5:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Kontakt:
Re: problem sa penisom
То и јесте посао родитеља - да ти покажу како се правилно одржава хигијена и како се кожица доводи у нормалну функцију. Имаш на форуму пуно око тога па потражи.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Feb 02, 2016 5:14 pm
Pa samo ako mozes da mi kazes da li je to nesto opasno , tj. da li mogu nekako sam da resim problem ili moram hitno kod lekara ?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Може да буде опасно ако се јави инфекција.
Треба да се испираш воденим раствором соде бикарбоне уз трљање прстима. Свакодневно треба да навлачиш кожицу и тако је постепено развучеш. Као што рекох претражи форум.
Треба да се испираш воденим раствором соде бикарбоне уз трљање прстима. Свакодневно треба да навлачиш кожицу и тако је постепено развучеш. Као што рекох претражи форум.
"Треба да се испираш воденим раствором соде бикарбоне уз трљање прстима"
evo ga ponovo hahahaah aca bikarbona
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Боље дај неки свој предлог него да изиграваш кловна на форуму._david_ napisao:"Треба да се испираш воденим раствором соде бикарбоне уз трљање прстима"
aaaca napisao:Боље дај неки свој предлог него да изиграваш кловна на форуму._david_ napisao:"Треба да се испираш воденим раствором соде бикарбоне уз трљање прстима"
savet? smegma da se nahvata na penis? znaci on kad se kupa uopste ne navlaci kozicu niti sapunja macora... jel to realno u 21 veku ?
- aaaca
- Stalni član
- Kontakt:
Нема везе шта је реално и нормално када је тако како је.
Не пратиш ситуацију па не видиш колико родитељи не воде рачуна о својој деци и не уче их основним стварима. Како неко може да дође до 18 година живота а да не може кожицу да посврати са главића?! Па то се решава много раније.
Не пратиш ситуацију па не видиш колико родитељи не воде рачуна о својој деци и не уче их основним стварима. Како неко може да дође до 18 година живота а да не може кожицу да посврати са главића?! Па то се решава много раније.