Kraljeznica Redukcija prostora kraljezaka

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato

Odgovori
fimoza1994
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Mar 12, 2015 8:46 pm

Kraljeznica Redukcija prostora kraljezaka

Post od fimoza1994 »

Dobar dan, prije mjesec dana sam poceo osjecati trnce kroz tijelo, peckanje, malo glavobolje ali nista toliko znacajno, zadnjih dana malo bolova u donjem dijelu ledja ali recimo 20% bol, kao neka tupa bol, mislio sam da je sve to sa trncima od gripe koju sam imao i ostalo, jako mnogo sam surfao i trazio po simptomima i jako sam se prepao recimo nekih simptoma koje mi je internet ubacio u glavu, kao ozbiljne bolesti koje dolaze sa trncima.

Ovo objasnjavam jer se vjerovatno dosta ljudi vrti po ovome forumu i u koristi da pomognem njima.

Znaci trnci su se poceli pojavljivati po preponama, stomaku i prsima, kroz noge, ruke, glavu, skoro cijelo tijelo.

Povremeni bolovi u zglobovima ali nista znacajno.

Krenuo sam u teretanu prije 2 mjeseca i malo sam i naglo poceo trenirati bio sam jako neaktivan cijeli zivot, i odlucio sam neki dan otici doktoru.

Danas sam izvadio nalaze sve 100% savrseno u tijelu.

Rendgen kraljeznice je pokazao ovo:

Redukcija prostora L1L2, L2L3 i L5S1.

Misljenje doktora je da sam pri naglom trzaju, skoku ili necim drugo pritiskao zivat tim kraljescima i da se prostor izmedju prsljenova smanjio i pritiskao zivac.

Zakazan sam i kod neurologa da vidimo sto dalje.

Imate li vi neko bolje misljenje o ovome ili neko iskustvo?
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Kraljeznica Redukcija prostora kraljezaka

Post od aaaca »

Не можеш тек тако да скупљаш информације са интернета а да их не повезујеш и анализираш.

Када си имао грип?
Odgovori