Dobar dan, prije mjesec dana sam poceo osjecati trnce kroz tijelo, peckanje, malo glavobolje ali nista toliko znacajno, zadnjih dana malo bolova u donjem dijelu ledja ali recimo 20% bol, kao neka tupa bol, mislio sam da je sve to sa trncima od gripe koju sam imao i ostalo, jako mnogo sam surfao i trazio po simptomima i jako sam se prepao recimo nekih simptoma koje mi je internet ubacio u glavu, kao ozbiljne bolesti koje dolaze sa trncima.
Ovo objasnjavam jer se vjerovatno dosta ljudi vrti po ovome forumu i u koristi da pomognem njima.
Znaci trnci su se poceli pojavljivati po preponama, stomaku i prsima, kroz noge, ruke, glavu, skoro cijelo tijelo.
Povremeni bolovi u zglobovima ali nista znacajno.
Krenuo sam u teretanu prije 2 mjeseca i malo sam i naglo poceo trenirati bio sam jako neaktivan cijeli zivot, i odlucio sam neki dan otici doktoru.
Danas sam izvadio nalaze sve 100% savrseno u tijelu.
Rendgen kraljeznice je pokazao ovo:
Redukcija prostora L1L2, L2L3 i L5S1.
Misljenje doktora je da sam pri naglom trzaju, skoku ili necim drugo pritiskao zivat tim kraljescima i da se prostor izmedju prsljenova smanjio i pritiskao zivac.
Zakazan sam i kod neurologa da vidimo sto dalje.
Imate li vi neko bolje misljenje o ovome ili neko iskustvo?
Kraljeznica Redukcija prostora kraljezaka
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Mar 12, 2015 8:46 pm
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: Kraljeznica Redukcija prostora kraljezaka
Не можеш тек тако да скупљаш информације са интернета а да их не повезујеш и анализираш.
Када си имао грип?
Када си имао грип?