Pomoc,alergija

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Tikr7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 28, 2016 11:59 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Pomoc,alergija

Post od Tikr7 »

E ovako,imam neku alergiju koja se javlja nakon fizicke aktivnosti,mozda to i nije razlog ali alergeni kazu da nisam alergican na nista.Svaki put nakon neke malo jace aktivnosti(kada dobijem upalu misica) sjutra dan dobijem i osip.Citajuci i gledajuci ostale primjere rekao bih da je urtikarija.Krece od vrata pa na grudi,zatim ekstremiteti ponekad i glava mada ne cesto.Nakon jednog jaceg treninga u teretani javljao mi se ospit na preponama(iznad koljena sa unutrasnje strane) i na ruci takodje sa unutrasnje stranje (na bicepsu) po nekoliko dana nakon toga ali samo u tom predjelu.Da li mozda neko zna sta je ovo ili se mozda vec susreo sa tim? Hvala unaprijed
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Pomoc,alergija

Post od aaaca »

Вероватно због зноја и трења коже о гардеробу или о кожу.
Tikr7
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 28, 2016 11:59 am

Post od Tikr7 »

Mislim da to ipak nije razlog,jer je dosta situacija u kojima se oznojim (zurka itd da ne nabrajam sad :D ) a ne izadje mi nista.Utisak mi je da se to desava samo prilikom opterecenja,velike tezine u teretani,upala jaka nakon fudbala..
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Post od aaaca »

Једно је обично знојење а друго је када се поред знојења кожа таре о кожу или о гардеробу.
Odgovori