nova sam na forumu i treba mi pomoc. Mojoj mami izlaze neke kao bubuljice po telu,tvrde su na dodir,ima ih dosta,i rastu.Ne smetaju joj,ne svrbe je niti peku i sl. Postavila bih sliku,ali ne znam kako,pa ako neko moze da mi objasni kako.
Inace,mama ima tumor dojke i leci se alternativno. Zanima me da li ima veze sa tim,ili je nesto sasvim drugo u pitanju. Hvala puno unapred!
molba za pomoc
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Re: molba za pomoc
Širok pojam alternativno lečenje,.Što bi trebalo da znamo šta sve pije,koji tumor ima mislim tumor ima svoje ime,odlazili na kontrolu kod onkologa,uopšte.Čim te bubuljice rastu verovatno se nešto događa a sad je pitanje od čega.Dali od alternativnog lečenja ili je nešto drugo u pitanju.Zašto nebi otišla kod lekara.JelenaZ90 napisao:nova sam na forumu i treba mi pomoc. Mojoj mami izlaze neke kao bubuljice po telu,tvrde su na dodir,ima ih dosta,i rastu.Ne smetaju joj,ne svrbe je niti peku i sl. Postavila bih sliku,ali ne znam kako,pa ako neko moze da mi objasni kako.
Inace,mama ima tumor dojke i leci se alternativno. Zanima me da li ima veze sa tim,ili je nesto sasvim drugo u pitanju. Hvala puno unapred!
A za postavljanje slika nije problem objasniti ako si nekada negde postavljala sliku.Ipak bi trebalo malo poznavanje u vezi kačenja slike.
- Mumija
- Novi član
- Pridružio se: Sub Feb 14, 2009 12:03 am
- Kontakt:
Poštovana Jelena,JelenaZ90 napisao:nova sam na forumu i treba mi pomoc. Mojoj mami izlaze neke kao bubuljice po telu,tvrde su na dodir,ima ih dosta,i rastu.Ne smetaju joj,ne svrbe je niti peku i sl. Postavila bih sliku,ali ne znam kako,pa ako neko moze da mi objasni kako.
Preporučio bih nekoliko preparata za paralelno lečenje karcinoma. Svi su na prirodnoj bazi, poseduju sve potrebne sertifikate i dozvole u Srbiji od 2001.godine od kada su i na našem tržištu, a imam niz više nego zadovoljavajućih rezultata.
Možete mi se javiti na mail iz potpisa.
Srdačan pozdrav
Saveti i preporuke u vezi preparata na bazi Aloe Vera pri lečenju, koje NIKAKO ne isključuju konvencionalno lečenje, na:
Nedić Nikola
+381 60 7170 986 Srbija - Viber
+30 690 8722 323 Grčka - WhatsApp
[email protected]
Nedić Nikola
+381 60 7170 986 Srbija - Viber
+30 690 8722 323 Grčka - WhatsApp
[email protected]
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am
Slike možete a postavite preko www.postimage.org, što se lečenja karcinoma tiče obavezno medikamentozna terapija,uz dodatak alternativne terapije.