Naime, pocele su mozda pre 2 god. da mi se pojavljuju, bilo ih je i do tada, ali uglavnom one male.
Isao sam kod dermatologa, vise puta, i dobijao sam razlicite terapije, i pre 3-4 meseca, dobio sam neke tablete, ERITROMICIN ako se ne varam, i to mi je relativno pomoglo, i pored toga bila je ukljucena neka terapija tecnim azotom, i bio sam prilicno zadovoljan.
Kasnije, stanje se malo pogorsalo, i prepisan mi je CERIN, koji sam koristio nekih mesec dana(toliko treba za 1 kutiju ja mislim

I rezultati su opet bili dobri, tako da sam prestao da idem kod dermatologa, i sve je bilo ok, onda je opet usledio period njihovog pojavljivanja.
Nisam vise zeleo da idem kod doktora, tako da sam poceo da koristim caj od koprive, i rezultati su i tu takodje bili zadovoljavajuci, medjutim u poslednje vreme mi bubuljice izlaze sve cesce, a ja sse nerviram, i samo jos vise doprinosim njihovom pojavljivanju.
Stvarno ne mogu da razumem, kako to da mi jedan period lice bude potpuno CISTO, a posle toga pocinju da se pojavljuju.
Ako neko moze da mi pomogne, preporuci neki preparat, bio bih mu zahvalan.