imam 20 godina i nikada nisam imala problema sa bubuljicama po licu, medjutim, vec pola godine mi je lice uzasno osjetljivo. Stalno mi iskacu podkozne bubuljice po celu, i ponekad sa strane brade, oko usana. I jos veci problem je sto "fleke" od bubuljica ostanu i po mjesec dana nakon sto bubuljica prodje. Moram napomenuti da nisam od onih koji cackaju lice, cijede bubuljice (mada to radim samo kada postanu bijele). Bila sam u Podgorici kod Saljica i dali su mi neki losion kojim vec mjesec dana mazem lice, ali nema nikakvih poboljsanja...cak mi se celo pocelo perutati iako ima jos fleka i bubuljica i koza mi izgleda dosta suvo i dehidrirano. Takodje da napomenem da ne stavljam pudere, tako da bubuljice nemaju veze sa tim. Posto polako odustajem od Saljica, zakazala sam pregled kod dr.Karadaglica koji u Podgoricu dolazi 24.maja.
Interesuje me da li neko od vas ima slican problem, da li imaju iskustva sa dr.Karadaglicem, i da li mogu da mi preporuce nekog dermatologa koji je dobar u Podgorici?
Mislim, nije meni lice puno bubuljica, ali me zabrinjava to sto se pojavljuju sad i sto ne mogu naci nacin da ih smirim i uklonim i sto prosto volim da imam cisto lice, kao i do prije pola godine...
hvala!