Alergija,utrikarija,kandida u stolici

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
mali93
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 15, 2015 7:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Alergija,utrikarija,kandida u stolici

Post od mali93 »

Zelim pomoc nzm sta raditi vec! :oops:Inace imam ugradjen pejsmejker od 2011. pijem svakodnevno propafen za srce dva puta dnevno.Ali Od oktobra 2015. do sada cesto skoro nekad dva dana ne bude i opet se pojavljuju crvenila po telu.Inace radio sam testove bris grla,nosa,krvnu sliku,serologiju(to je sve bilo uredu) jedino mi je nadjena candida u VELIKOM BROJU u stolici.Dobio sam za kandidu u stolici da pijem nistatin 3x1 i daktanol oralno gel 3x1 kasiciu i cetirizin 1x1,ranisan 1x1.E sad bio sam u bolnici nedelju dana dobijao inekcije lemod solu u pocetku od 60mg pa sve manje do 20mg.pusten kuci nisam imao nista tih nedelju dana i nedelju dana kasnije isao sam na kontrolu bilo sve uredu ali opet nakon toga dve nedelje meni ti kao reljefni pecati crvenilo izlazi po celom telu(kazu da je akutna utrikarija).Snimao abdomen sve uredu,Isao na alergo testove obavio sam za sada inhalatorne tu je sve uredu osim malo je zapazeno na histamin (papula 4, eritem 5) ali pise na izvestaju nalazi negativni na inhalatornu alergiju.Sad danas isao da vadim krv Ige test i nakon toga jos nutritivne testove.Pitam se ranije nikada nisam bio alergican,niti to crvenilo po telu ne osecam se lose nista ali jako gadno izgleda.Molim za pomoc u vezi ove moje teme sto se tice crvenila??? bezpomocan sam :( .Hvala unapred
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Kontakt:

Re: Alergija,utrikarija,kandida u stolici

Post od aaaca »

Јетра не може да преради све отрове које уносиш у организам па ти избијају по кожи.
mali93
Novi član
Novi član

Post od mali93 »

aaaca napisao:Јетра не може да преради све отрове које уносиш у организам па ти избијају по кожи.
Radio sam ultrazvuk abdomena i receno mi je da su svi organi uredni i cak mi je krvna slika dobra nzm sad tacno da je bas jetra (cak mi je rekao da mi je uredna jetra jer ne pijem,niti pusim)
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ма да, тако су рекли и мени.

Реци ми колико си висок и тежак и шта једеш и пијеш?
mali93
Novi član
Novi član

Post od mali93 »

nistatin 3x1 i daktanol oralno gel 3x1 kasiciu i cetirizin 1x1,ranisan 1x1,folnak 1x1,
Ovo sam poceo da pijem kao terapiju inace cvrenilo po telu tu akutnu utrikariju sam imao i pre koriscenja lekova ovih to mi je uvedeno kao terapija od 17.novembra 2015.Sad nzm da li mi je to crvenilo ta alergija,utrikarija ili sta vec zbog te candide sp u stolici ili nzm ni ja vec????
Visok sam 172cm a tezina mi je 54kg
Ne trosim alkohol,ne pusim,ne pijem gazirana pica niti minakvu
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ниси ми написао шта једеш и пијеш од хране - детаљно.
dr Trojanović
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am

Post od dr Trojanović »

Ovde se radi najverovatnije o hroničnoj urtikariji (gde se u najvećem procentu ne zna uzrok),od terapije Vam savetujem kad se pojavi crvenilo da koristite Aerius tbl 2x1
mali93
Novi član
Novi član

Post od mali93 »

dr Trojanović napisao:Ovde se radi najverovatnije o hroničnoj urtikariji (gde se u najvećem procentu ne zna uzrok),od terapije Vam savetujem kad se pojavi crvenilo da koristite Aerius tbl 2x1

Hvala Dr. Trojanovic na odgovoru.Inace nikada ranije nisam imao ovako nesto.Citao sam po netu da nastaje uglavnom ybog nerviranja a inace ja nisam tabas osoba da se nerviram ali pise i da hoce usled gljivica a to imam tu candidi sp u velikom broju u stolici.Da li je moguce uzrok da mi zbog toga izlazi ta urtikarija?
dr Trojanović
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am

Post od dr Trojanović »

Candida u stolici može da pogorša hroničnu urikariju
Odgovori