Masna kosa kod muskaraca

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Stefannnnn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Nov 09, 2015 11:34 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Masna kosa kod muskaraca

Post od Stefannnnn »

Pozdrav svima,
imam 23 godine i imam problem sa masnom kosom.Perem je svaki dan,sto mi sada uopste ne odgovara jer dolaze sve hladniji dani.Da li postoji neki dobar sampon za masnu kosu koji je vama pomogao?Ili da li postoji neki medicinski preparat koji se koristi kod masne kose.
Unapred zahvalan na odgovoru.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Masna kosa kod muskaraca

Post od aaaca »

Пречестим прањем неким особама кожа постаје све сувља а некима све маснија. Покушај постепено да проредиш прање. Осим тога када переш косу прво накваси косу, шампон нанеси на дланове и брзо нашампонирај косу. Шампон не сме да се задржава на глави дуже од 30 секунди. Добро је испери и немој да је прегориш сушењем.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

TOTAL sampon (prof. Milojevica), 2x nedeljno.
ili od LUSH kozmetike, koje vise nema u srbiji ljubicasti sapun za masnu kosu
dr Trojanović
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am

Post od dr Trojanović »

Stefannnnn napisao:Pozdrav svima,
imam 23 godine i imam problem sa masnom kosom.Perem je svaki dan,sto mi sada uopste ne odgovara jer dolaze sve hladniji dani.Da li postoji neki dobar sampon za masnu kosu koji je vama pomogao?Ili da li postoji neki medicinski preparat koji se koristi kod masne kose.
Unapred zahvalan na odgovoru.
Na tržištu imate veliki broj medicinskih sampona za masnu kosu (Eucerin,Avene,La Roche Posay,Uriage idt.)
nebojsa2805
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 07, 2015 5:16 pm

Post od nebojsa2805 »

Kada se kupas koristi sampon 2x nedeljno, ukoliko cesce koristis onda dolazi do tvog problema. znaci ako se cesto tusiras izbegavaj sampon na glavu
dr Trojanović
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am

Post od dr Trojanović »

Imate različite proizvodjače šampona za masnu kosu npr. Vichy imate kvalitetne šampone.
Odgovori