Potrebna pomoc

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
kenanjug
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Sep 26, 2014 12:56 am

Potrebna pomoc

Post od kenanjug »

Imam 16 godina i pre oko 2-3(ne secam se tacno) godine sam imao sistematski pregled tu su mi proverili penis, opipali samo spolja, nije gledala glavic i to jer je mislila da je sve u redu.. Mada ovako, oko glavica na delu gde se on spaja sa kozicom, pojavio se kako bih nazvao crveni prsten...Tako nesto znaci to crveno sto opkruzuje citav taj deo glavica(gde se spaja sa kozicom)...To je samo jedan problem..
Drugo... Opipao sam po testisima vise kvrzica, a kad sam bio na pregledu nista nisu rekli(valjda ih nije bilo)...
Trece... Osecam jak bol u predelu prostate, znaci ispod testisa i izmedju analnog otvora....
To traje vec od prilike po meni 6-7 godina... Dok ejakuliram nikad mi se nije desila krv u semenoj tecnosti... Samo po neki put osetim da nije do kraja ispraznjena prostata pa me ostro sece u tom predelu... Molim vas, ako bi iko znao o cemu se radi svakako planiram poci doktoru, al eto vase neko misljenje bi mi mnogo znacilo i dalo neku hrabrost da se izborim sa tim... :(
vasa
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Jul 12, 2005 1:46 pm

Re: Potrebna pomoc

Post od vasa »

Mlad si dosta za problem sa prostatom, ali je sasvim moguce da si se prehladio i nisi vodio racuna gde sedis na hladnom ili se kupas u hladnoj vodi ili pak nesto slicno. Ako se te izrasline na testisima bas daju napipati, obavezno idi urologu.
Odgovori