Moj problem sa fimozom..

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
HrabriMaliToster
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Dec 12, 2015 3:45 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Moj problem sa fimozom..

Post od HrabriMaliToster »

Pre nego sto sam se ulogovao na forum citao sam jako dugo teme o fimozi, obrezivanju, resavanjem prirodnim putem itd..
Dakle imam 25 godina i sudeci po forumima imam relativnu fimozu. Kozica se prevlaci i u erekciji ali sam oduvek osecao kao da mi zateze glavic sa strane. Svestan sam bio da imam taj mali problem ali evo od pre 3 nedelje, pocela je da mi puca koza posle odnosa. Tj posle odnosa vidim, tokom samog cina me ne boli jer jel te zagrejan sam.
Planiram ove nedelje da odem na pregled kod privatnog urologa ali za sada ne zelim da pristanem na obrezivanje. Plasim se da ce mi obrezivanje uticati na erekciju i na samu sposobnost ejakulacije odnosno glavic vise nece biti tako osetljiv.
Da li postoji jos neki nacin resavanja fimoze a da nije obrezianje ili kortikosteroidi? cisto da budem sto vise upucen kad odem na pregled. Plasim se da kortikosteroidi ne ostave neke ozbiljne posledice.. da li su moje strepnje zbog obrezivanja opravdane?
Odgovori