Bol u koljenu

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
merko30
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 26, 2015 7:39 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bol u koljenu

Post od merko30 »

Pozdrav,
imam pitanje u vezi koljena, imao sam povredu prije par mjeseci i nekoliko puta sam obnavljao povredu ali sam u vecini slucajeva
mogao hodati, nije nista pucalo i sl.

Prije mjesec dana sam imao povredu i od tada nisam igrao fudbal, kosarku sto inace igram, ne osjetim bol prilikom vjezbi i slicno ali
nakon duzeg hodanja, samo hodanja, osjetim bol sa unutrasnje strane koljena. Bol takođe osjetim prilikom sjedenja na toj nozi,
i to s te unutrasnje strane.

Cudno mi je da me ne boli prilikom vjezbanja, vozim bicikl, cucnjevi, razne vjezbe balansa i sl.

Imam 17 godina, prije toga sam imao povredu LCLa, par mjeseci kasnije, uz terapije i vjezbanje sam nastavio igrati kao da nije nista bilo, cak sam se osjecao i bolje nego prije povrede.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Bol u koljenu

Post od aaaca »

Могуће је да ти обућа не ваља па долази до пропадања стопала што као последицу има натезање колена. А када седиш на тој нози додатно напрежеш већ натегнуто колено.
Odgovori