Bolovi u levom ramenu predeo oko Clavicule

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
PetarjudoPandza
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 22, 2015 3:06 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Bolovi u levom ramenu predeo oko Clavicule

Post od PetarjudoPandza »

Prilikom pada na treningu sa visine od metar pao sam na levu plecku osetio sam jak bol u predelu kljucne kosti bio sam na snimanju nema nista na snimku. Tvrde da je ugruvano. Bol se javlja kad napravim neki nagli pokret glavom ili desnom rukom iz ramena. bol je jak javlja se u predelu clavicule i leve strane vrata.javi se i kada podignem nesto tesko u visinu iznad ramena ali je bol slabiji. Ne znam sta da radim mazem konjsku zelenu mast i idem redovno na treninge ali ne forsiram levo rame. da li mozete da pomognete sta da radim i koji je problem...

Unapred hvala...
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Bolovi u levom ramenu predeo oko Clavicule

Post od aaaca »

Треба да нађеш доброг костоломца да те погледа да нешто није ишчашено. Осим тога треба да сачекаш годину дана да би се полако опоравио.
Odgovori