Pozdrav svima, otvorio sam ovu temu za sve one koje imaju problema sa stopalima. Nadam se da cu vam dati neke odgovore koje niste dobili do sada. Stopala su najbitniji i najzanemarljivi deo tela, jako se malo medicina bavi problematikom od koje sve krece. Imajte slobodnu volju da me pitate bilo sta vezana za stopala i zglob , pocevsi od deformiteta do raznih promena na stopalima.
terapeut Jovan Srbljak
PROBLEMI SA STOPALIMA
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: PROBLEMI SA STOPALIMA
Таман лепо. Хтео сам некога да наватам али никако да ухватим времена.
Проблем: смањена осетљивост прстију и табана. Понекад прилично утрну. Ситуација се погоршава приликом лежања и ходања. Код седења на столици скоро да нема проблема осим благог осећаја да нешто није у реду. Код вожње бицикла стопала потпуно утрну после 15 минута вожње и утрњеност се постепено подиже према препонама.
Проблем: смањена осетљивост прстију и табана. Понекад прилично утрну. Ситуација се погоршава приликом лежања и ходања. Код седења на столици скоро да нема проблема осим благог осећаја да нешто није у реду. Код вожње бицикла стопала потпуно утрну после 15 минута вожње и утрњеност се постепено подиже према препонама.
aaaca napisao:Таман лепо. Хтео сам некога да наватам али никако да ухватим времена.
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Вероватно је проблем кичма али нико неће ништа да каже.