suve usne
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 27, 2015 2:43 am
suve usne
Pozdrav.Imam problem koji vec pocinje da mi ide na zivce jer traje prilicno dugo.Bez obzira da li je toplo ili hladno,meni su usne uvek suve.Ovo traje mozda godinu i po,ali poslednjih par meseci bas pocinje da me iritira.Mazem usne svako vece pred spavanje i nekad kad sam kod kuce slobodan,ali je uzaludno.Citao sam u nekim clancima na internetu da moze da bude nedostatak nekih vitamina.Pio sam par nedelja vitamin B (onaj sto se rastvara u vodi),ali je i ovo bilo uzaludno.Inace trudim se da stalno budem hidriran i pijem dosta vode.Ako neko ima iskustva sa ovim ili zna resenje,bio bih mu zahvalan da mi kaze.Hvala unapred
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: suve usne
Детаљно напиши шта пијеш и колико.
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 27, 2015 2:43 am
Pio sam biofarmov vitamin B(B1,B2,B12).Svaki dan po 1 tabletu.Danas sam poceo da uzimam polivit tablete
- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Течност!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am
Za suvoću usana osim unošenja dovoljne količine tečnosti možete koristiti balzame za usne (koriste se 3-4 dnevno imate razne proizvodjače npr Eucerin,Uriage..itd). Takodje Vam savetujem da uradite kompletnu krvnu sliku i prekontrolišete šećer u krvi.1111STEFAN napisao:Pozdrav.Imam problem koji vec pocinje da mi ide na zivce jer traje prilicno dugo.Bez obzira da li je toplo ili hladno,meni su usne uvek suve.Ovo traje mozda godinu i po,ali poslednjih par meseci bas pocinje da me iritira.Mazem usne svako vece pred spavanje i nekad kad sam kod kuce slobodan,ali je uzaludno.Citao sam u nekim clancima na internetu da moze da bude nedostatak nekih vitamina.Pio sam par nedelja vitamin B (onaj sto se rastvara u vodi),ali je i ovo bilo uzaludno.Inace trudim se da stalno budem hidriran i pijem dosta vode.Ako neko ima iskustva sa ovim ili zna resenje,bio bih mu zahvalan da mi kaze.Hvala unapred