suve usne

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
1111STEFAN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 27, 2015 2:43 am

suve usne

Post od 1111STEFAN »

Pozdrav.Imam problem koji vec pocinje da mi ide na zivce jer traje prilicno dugo.Bez obzira da li je toplo ili hladno,meni su usne uvek suve.Ovo traje mozda godinu i po,ali poslednjih par meseci bas pocinje da me iritira.Mazem usne svako vece pred spavanje i nekad kad sam kod kuce slobodan,ali je uzaludno.Citao sam u nekim clancima na internetu da moze da bude nedostatak nekih vitamina.Pio sam par nedelja vitamin B (onaj sto se rastvara u vodi),ali je i ovo bilo uzaludno.Inace trudim se da stalno budem hidriran i pijem dosta vode.Ako neko ima iskustva sa ovim ili zna resenje,bio bih mu zahvalan da mi kaze.Hvala unapred
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: suve usne

Post od aaaca »

Детаљно напиши шта пијеш и колико.
1111STEFAN
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jul 27, 2015 2:43 am

Post od 1111STEFAN »

Pio sam biofarmov vitamin B(B1,B2,B12).Svaki dan po 1 tabletu.Danas sam poceo da uzimam polivit tablete
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Течност!
dr Trojanović
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Dec 05, 2014 11:47 am

Post od dr Trojanović »

1111STEFAN napisao:Pozdrav.Imam problem koji vec pocinje da mi ide na zivce jer traje prilicno dugo.Bez obzira da li je toplo ili hladno,meni su usne uvek suve.Ovo traje mozda godinu i po,ali poslednjih par meseci bas pocinje da me iritira.Mazem usne svako vece pred spavanje i nekad kad sam kod kuce slobodan,ali je uzaludno.Citao sam u nekim clancima na internetu da moze da bude nedostatak nekih vitamina.Pio sam par nedelja vitamin B (onaj sto se rastvara u vodi),ali je i ovo bilo uzaludno.Inace trudim se da stalno budem hidriran i pijem dosta vode.Ako neko ima iskustva sa ovim ili zna resenje,bio bih mu zahvalan da mi kaze.Hvala unapred
Za suvoću usana osim unošenja dovoljne količine tečnosti možete koristiti balzame za usne (koriste se 3-4 dnevno imate razne proizvodjače npr Eucerin,Uriage..itd). Takodje Vam savetujem da uradite kompletnu krvnu sliku i prekontrolišete šećer u krvi.
Odgovori