BEBICA I BUBULJICE

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: vlada99, mr ph. Silvio, moderato, admin, goranai

Odgovori
abmarija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 9:13 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

BEBICA I BUBULJICE

Post od abmarija »

Molim da mi neko da odgovor da li postoje odredjene vrste bubuljica koje na bebi ne bi trebalo da se pojave, odnosno predstavljaju infekciju.
Bebica ima 28 dana i svakog dana joj se na licu pojavljuju i povlace bubuljice sa gnojnim mehurom kao da je u pubertetu. Znam da su bele sitne bubuljice normalne i bezopasne, ali ove prve me bas brinu.

Hvala
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am

Post od goranai »

najverovatnije da se radi o Aknama Novorodjenceta, ali mozda ne bi bilo lose ili da slikate bebu pa da mi posaljete fotografiju promena ili da potrazite konsultaciju na nekom od decijih dermatoloskih odeljenja.Napr. U Dzordza Vasingtona, gde vam ako ste iz Beograda ne treba ni uput, ako Vam treba detaljnija konsultacija posaljite mi privatni mail ili se javite sredom na 011 3239110 od 14 do 19 h
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
abmarija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Nov 03, 2004 9:13 pm

Post od abmarija »

Hvala!
Odgovori