Problem sa sinusima/ rtg snimak u prilogu

Diskusije o ORL tj. uho, grlo, nos grani medicine. Sve o anatomiji, fiziologiji u patološkim stanjima uha, grla i nosa. Postavite pitanje ili podelite iskustva i savete o tegobama iz oblasti otorinolaringologije.

Moderatori: moderato, vlada99

Odgovori
luka78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 09, 2007 4:23 pm

Problem sa sinusima/ rtg snimak u prilogu

Post od luka78 »

Pozdrav,

Danas sam radio RTG sinusa, zbog upale koja mi se cesto desava. Posto tek iducu sedmicu idem na ocitanje nalaza, zamolio bi nekoga da mi da svoje misljenje, u smislu da li se vidi kakva upala ili sl na snimku koji se nalazi u prilogu.

Slika

Hvala
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: Problem sa sinusima/ rtg snimak u prilogu

Post od Dejanbg »

Ne mogu sad da otvorim veliku sliku, ali ne bi bilo lose jos podataka, koji sinus, gde, koliko dugo traju tegobe, itd
luka78
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Mar 09, 2007 4:23 pm

Post od luka78 »

Dejanbg napisao:Ne mogu sad da otvorim veliku sliku, ali ne bi bilo lose jos podataka, koji sinus, gde, koliko dugo traju tegobe, itd
Pa vec duze imam slijevanje sluzi ili kako se to vec naziva, pa onda iskasljavam. Prilino neugodno jer moram onda iz grla stalno izbacivati i nparezati se. Nije iz pluca. Cesto me zna boliti ceoni dio glave. Iz toga razloga mi orl rece da uradim rtg.

Cudi me da ne mozete otvoriti sliku, samo kliknite na nju.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Post od aaaca »

Погледај савете које сам поставио на мој сајт http://* у Савети, Здравље па под Синуси. Можда ти неки помогне.
Odgovori