Zlezda,zila ili neka upala neznam ali mi treba pomoc!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
Vecko
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Nov 17, 2011 3:00 pm

Zlezda,zila ili neka upala neznam ali mi treba pomoc!

Post od Vecko »

Ovako ovde sam nov kao sto je ovo novo za mene.Ne bih da panicim i donosim prebze zakljucke unapred ali bih vas pitao da li neko zna nesto o ovome i molio za pomoc!?

Imam neku zlezdu u korenu penisa sa gornje strane znaci ispod stomaka i ona se bas nalazi tj njena jedna polovina je na korenu penisa a druga polovina na stomaku ili jednostavno recenije izmedju to jest bas odakle pocinje penis sa gornje strane na sastavu penisa i stomaka!Ona je velicine klikera to je sve pocelo ovako izgledalo je kao potkozna bubuljica sto sam i mislio da jeste(nije bila crvena vec bele boje normalno kao koza u toj okolini ali sam mislio da ce se ucrveneti i puci) ali nije sedelo je tako jednu nedelju dana i nije me bolelo ali za ovih zadnjih dva dana i znatno se uvecalo vidljivo je golim okom i opipljivo i boli na dodir kao zlezda ispod brade i pocinje da me boli i smeta imam tup bol u donjem delu stomaka(na penisu ne osecam nista) i strasno je neprijatno,kad se malo vise napregnem boli i bas je tvrdo!

Ne bih da panicim ali sam goglao satima i nista nisam naso,voleo bih da mi neko nesto kaze o ovome ako zna ili bas ako je upucen i imao ovaj problem koja je terapija sta i kako!Nemogu da izdrzim do sutra popodne jer tad idem kod lekara i voleo bih da saznam nesto ovako se ubijam razmisljajuci o ovome!

HVALA UNAPRED!!!!!
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Zlezda,zila ili neka upala neznam ali mi treba pomoc!

Post od Dr011 »

moze da bude npr. upaljeno masno tkivo, urasla dlaka ili nesto slicno...dok se ne vidi kako izgleda ne moze se znati...nadam se da si bio kod doktora, pa javi sta je tacno bilo...
aaleksije
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Nov 30, 2012 9:21 pm

Post od aaleksije »

Kada dodje do operacije urasle dlake, na dnu ledja (pocetak zadnjice), koliko vremene traje oporavak, previjanje i ostalo? Zapravo, mene interesuje koliko dugo necu moci na faks da idem?
CapiKroos8
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 24, 2015 5:58 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Post od CapiKroos8 »

Meni se to sad pojavilo...Kako si resio problem,i sta je bilo u pitanju?Vec 5 dana se nije nista promenilo :(
Odgovori