Imam lordozu, i imam 16 godina. Jeli moguće popraviti?

Deo Foruma za sva pitanja iz oblasti oboljenja, traumatskih stanja, tumorskih procesa na koštanom sistemu. Diskusije o ortopedskim hirurškim stanjima, degenerativnom reumatizmu, akutnim i hroničnim oboljenjima koštanog ili zglobnog dela lokomotornog aparata. Saveti o primeni fizikalnih procedura i kineziterapije.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Odgovori
Pokemon1999
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 20, 2015 1:21 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Imam lordozu, i imam 16 godina. Jeli moguće popraviti?

Post od Pokemon1999 »

Ja mislim da imam lordozu još od kad sam rođen, al ipak još od osme godine mnogo sam vremena provodio na kompjuteru, pa je moguće da je ipak i do kompjutera. E sad, imam 16 godina. Visok sam 172 cm, težak 64kg. Stomak mi je malo izbačen, iako sam mršav. Nekako sma kao patka. E sad, kako mogu ja ovo ispraviti, i dali mogu ispraviti zauvjek. Vido sam na netu neka istezanja, ali ne znam dal ih smijem raditi. I imam šanse rasti još jedno najmanje 10 cm-a, jer su mi svi u familiju nad 180. Dali mogu popraviti zauvjek ovaj deformitet? Radi njega sam momentalno u teškoj depresiji, i na ništa drugo ne mislim osim na tome. Hvala unapred.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: Imam lordozu, i imam 16 godina. Jeli moguće popraviti?

Post od aaaca »

Мораћеш код физијатра да ти дају вежбе које треба да радиш. А када исправиш кичму, онда ћеш морати да се бавиш спортом и угојиш који килограм.
Odgovori