oziljak od lasera,pomagajte

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Luz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 14, 2009 12:37 pm

oziljak od lasera,pomagajte

Post od Luz »

Pomagajte molim vas!Pre dve nedelje sam bila kod kozmeticarke na tretmanu posle kog sam se vratila kuci sa podlivima na licu.Nakon toga sam otisla kod plasticnog hirurga (kojeg mi je drugarica preporucila) na tretman laserom koji mi je umirio kozu,nakon nedelju dana sam otisla na jos jedan tretman i ostala mi je opekotina...na sred lica,2 plika koja su pukla ,formirala se krasta,otpala...i sad je tu crvena fleka malo ispod nivoa koze....doktorka mi je rekla da ce se to samo popuniti! Ali sam ja malo skepticna povodom toga! Moze li neko da mi kaze koliko je vremena potrebno da se ta rupica popuni i da li mogu to nekako da ubrzam?Moja koza je kao bebina i ovakva opekotina tj oziljak se uzasno primecuje!Ocajna sam... :( :( :( :( :( :( :(
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: oziljak od lasera,pomagajte

Post od aaaca »

Стварно је невероватно да прво идеш код козметичарке која ти остави модрице, а после тога код пластичног хирурга који ти ласером направи опекотине.

За опекотине само стандардна процедура: кисело млеко у акутном стању а касније Шаљићев Јомелоп или како се већ сада зове.
Odgovori