Slivanje sekreta u grlo
Slivanje sekreta u grlo
Imam već godinama problema sa slivanjem sekreta u grlo.Obišla sam sve moguće lekare i svako mi da drugačiju dijagnozu,čak su mi izvadili i zdrave krajnike jer su zaključili da mi je od toga.A od tada mi je još gore.Sa sinusima nemam velikih problema.Snimala sam ih više puta i uglavnom su mi bili blago zasenčeni.Nemam ni bakterije.Uglavnom,grlo mi je stalno puno tog sekreta i sad su počele i uši da mi se začepljuju.Očajna sam
i ako neko zna nekog odličnog stručnjaka za ovaj moj problem neka mi ostavi poruku.Ili može da mi bilo kako pomogne.Unapred hvala!

-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Okt 04, 2006 1:34 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
slivanje sekreta u grlo
sekret koji se sliva u grlo je iz sinusa.nema drugo odakle.obzirom da su uho,grlo i nos usko povezani cim dodje do zacepljenja gornje particije disajnih puteva dolazi i do zacpljenja uha.koristiti kpi za nos i obavzno nesto od preparata za iskasljavanje sekreta.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Epifarinks, nosna supljina i sinusi svi zajedno mogu da ucestvuju u proizvodnji sekreta. Dugogodisnji katar je najcesce rezultat alergije. Lecenje je kompleksno, tesko, dugotrajno, ali se moze koliko-toliko pomoci. Najnoviji lekovi u upotrebi su desloratadin kao antihistaminik i Nasonex steroidni sprej za nos. Pre spreja sprovodi se i visednevna terapija smirivanja sluzokoze peroralnim steroidima, Pronison tabletama ili slicno. Najbolji alergolog kod nas je, po mom misljenju, dr Branislav Nestorovic iz Tirsove.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.