Sa koliko nedelja poceti izvoditi bebu napolje
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 22, 2006 5:46 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Sa koliko nedelja poceti izvoditi bebu napolje
Ja sam svog bebca sa 20 dana htela da izvedem napolje u setnju kolicima, medjutim nisu mi dali. Inace beba je rodjena 18. avgusta tako da je stvarno bilo lepo vreme. Sve mi obrazlazu kao nemoj jos mali je, svi ce da ga gledaju, diraju... A ja mislim da detetu ne moze nikako da skodi svez vazduh i da ga od malih nogu treba navikavati na tako normalne stvari. I izludjuje me kad mi one starije bake pomenu 40 dana. Bas me interesuje ko je to izmislio???
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Mar 01, 2006 12:10 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Jun 28, 2005 8:56 pm
Ne znam ko je to izmilsio da se bebe ne iznose napolje 40 dana..Ja lisno smatram da je to glupost!
Mi smo imali 7 dana...slobodno vodi dete napolje,jos pogotovo ako je lepo vreme,a sto se tice diranja,ako lezi u kolicima sigurno je niko nece uzimati iz kolica i nosati i ako bas krene rukama da pipa bebu po licu mozes skrenuti paznju da to ne rade.
A ako se bas ukucani protive(babe
) onda izvedi debicu na terasu.
Mi smo imali 7 dana...slobodno vodi dete napolje,jos pogotovo ako je lepo vreme,a sto se tice diranja,ako lezi u kolicima sigurno je niko nece uzimati iz kolica i nosati i ako bas krene rukama da pipa bebu po licu mozes skrenuti paznju da to ne rade.

A ako se bas ukucani protive(babe

-
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Apr 25, 2006 11:12 pm
Moj sin se rodio 19.01. i izasao iz bolnice na -12 stepeni. Mi smo ga iznosili prvo na terasu( bilo je previse hladno za kolica), a sa mesec dana je isao u kupovinu na celo posle podne. Jedino cuvaj bebicu od vetra. Norvezani imaju poslovicu: nema loseg vremena, vec samo lose garderobe.
Uzivajte u setnji.
Inace tih sest nedelja ima vise veze sa majkom, to je period stabilizacije hormona,ali i to je individualno.
Uzivajte u setnji.
Inace tih sest nedelja ima vise veze sa majkom, to je period stabilizacije hormona,ali i to je individualno.
-
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Maj 25, 2005 9:34 pm