Nedostignut orgazam - molim vaz pomozite!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
likica_ilic
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 28, 2006 12:37 pm

Nedostignut orgazam - molim vaz pomozite!

Post od likica_ilic »

U vezi sam sa deckom vec 5 meseci. Problem sam primetila odmah nakon prvog odnosa. Imamo normalan odnos, da napomenem da je sve uredu sa njegovom erekcijom. Medutim on nikako ne moze ejakulirati tokom odnoso, nego samo "rucno" i to samo kad on sam "odrati " to. Da napomenem da je stimulacia na nivou, probali smo i oralno, razne poze, medutim on nikako ne moze postici orgazam za vreme odnosa. Nismo jos razgovarali oko toga, njemu je neprijatno, stvar je ocigledna da nesto nije u redu.
Da li mozda neko ima slicno iskustvo, mozda neko zna vise o ovoj vrsti disfuncije. Da li postoji neko rezenje i izlecenje.
boni78
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Jun 13, 2006 10:36 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od boni78 »

Orgazam! Tema je izuzetno siroka i komplikovana i sve je to visoko individualno, ali veruj mi sigurna sam da je sve samo stvar psihe i mislim da je prvo i osnovno razgovarati sa partnerom. Nema tu stida niti bilo cega, svemu treba pristupati potpuno otvoreno. Ti moras da pokazes spremnost da mu pomognes, strpljivost i da mu budes podrska u tome ako zelis da sacuvas tu vezu i ako ti je stalo do njega. Zato sedite, ispricajte se o svemu: kakva su mu bila ranija iskustva, sa drugim devojkama, sta on preferira u seksu, da li postoji nesto sto ga posebno uzbudjuje i slicno. Nemojte se stideti ni ti ni on i verujem da cete doci do resenja! Na kraju krajeva nije ni to nista strasno, seksualni odnos ne cini samo ejakulacija, nego i sve ostalo dodiri, mazenje i drugo. Nemam podataka o vasoj vezi ali, mozda ste prekratko zajedno, pa mu treba vremena, mozda dugo pre tebe nije imao vezu pa je navikao na masturbaciju...U svakom slucaju glasam za otvoren razgovor i podrsku i ne praviti od svega dramu da se problem ne bi produbio, nego biti pazljiv i podrzati ga u svemu! Jer po meni nekog velikog problema i nema!
Odgovori