Trajna sminka

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
zz85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 26, 2006 4:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Trajna sminka

Post od zz85 »

Potrebna mi je osoba koja strucno i pouzdano vrsi trajnu sminku obrva u Novom Sadu,pa bih zamolila da mi odgovori neko ko je u ovo upucen.
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

trajna sminka

Post od mirja »

:D Evo ja mogu da ti odgovorim. Ja sam radila trajnu sminku i prezadovoljna sam! obrve i usta doduse to je u Beogradu ali Novi sad nije tako daleko od Beograda i zbog toga ti toplo preporucujem "MODESTI" u Majke jevrosime najbooolji su i sa duuugogodisnjim iskustvom. Ja licno sam radila usta i obrve kod Tanje jedna fantasticna zena! Stvarno radi svoj posao sa ljubavlju! i sigurna sam da ces biti prezadovoljna.Samo da dodam ja sam trajnu sminku prvo radila ovde u Svedskoj i unakazili su me! ali tanja mi je sve to lepo doterala i ispravila- a ujedno i velika usteda jer stvarno posle zaboravis karmin i krejon! pozdrav :wink: :wink:
zz85
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Sep 26, 2006 4:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od zz85 »

Da li bi mogla da mi napises broj telefona da bih mogla podrobnije da se dogovorim?
mirja
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Maj 26, 2005 6:31 pm

modesty trajna sminka

Post od mirja »

:P Evo telefona od modesty stucija Majke Jevrosime 42 tel 011/3220103
Veruj mi neces se pokajati! trazi Tanju Zena je maaajstor svog zanata!
A sto je slaaatka to posebno!!! :D :D Puno pozdrava,
Odgovori