Pre godinu dana doziveo sam dvosedmicnu psihozu.
Posle je nastupio period depresije, a pre neki dan osetio sam da ce ponovo da pocne psihoza i opet uzeo neuroleptikum.
Doktor za celu godinu nije ustanovio nikakvu psihicku bolest osim depresije, pa ja sad vas pitam: Da li covek moze da se izleci trajno od psihoticnih poremecaja i da mu se ne ustanovi nikakva psihicka bolest?
Pozdrav
Psihoza, molim za vase komentare...
Moderatori: moderato, admin, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Apr 19, 2004 2:00 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nije nemoguce da dijagnoza jednog lekara nije dovoljna za dijagnostikovanje nekog psihickog poremecaja.Znaci najbolje je da se konsultujete sa jos nekim. Nije mi jasno ako ste imali psihoticnu epizodu od dve nedelje kako onda nije pronadjeno nista? Ne uzimajte lekove na svoju ruku! Psihoza, kao i neke druge bolesti mogu se retko manifestivati ali ako se jednom dogodila takva epizoda nema garancije da ne moze da se dogodi opet. Idite na psihoterapiju, radite na sebi - to je lek.
Evander, covek MOZE da se trajno izleci od psihoze!
Ali lecenje traje dugo, tj lekovi se daju i po prestanku tegoba, a lecenje vodi psihijatar.
Takodje su potrebne i kasnije povremene konsultacije sa psihijatrom, bas da ne bi doslo do remisije.
Pokusaj da ides kod istog lekara. ILi bar da bude ista ustanova.
Pozdrav,
danka
Ali lecenje traje dugo, tj lekovi se daju i po prestanku tegoba, a lecenje vodi psihijatar.
Takodje su potrebne i kasnije povremene konsultacije sa psihijatrom, bas da ne bi doslo do remisije.
Pokusaj da ides kod istog lekara. ILi bar da bude ista ustanova.
Pozdrav,
danka