REVITABION ili nesto slicno???

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
trudnjaca
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Ned Nov 21, 2004 1:56 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

REVITABION ili nesto slicno???

Post od trudnjaca »

Zanima me da li je neko mozda koristio preparat protiv opadanja kose, saboreje i peruti - "Biomelem". Pre izvesnog vremena mom suprugu je pocela da se proredjuje kosa na temenu i dobio je perut. Koristio je razne medicinske sampone, ali kosa se nije progustila, a i perut cas nestane cas se ponovo pojavi. Njegov otac ima jaku, gustu kosu, a ni u blizoj porodici nema nasledne celavosti. Zanima me koliko je "Revitabion" efikasan i da li da ga kupim? Molim sve one koji imaju iskustva sa ovim preparatom (ili pozitivna iskustva sa nekim drugim slicnim preparatima) da mi odgovore. Unapred hvala!
goranai
Saradnik
Pridružio se: Sub Jul 17, 2004 10:51 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od goranai »

Neka proba Squaphan sampon za kosu brend URIAGE kao i MINOX LOSION- minoxidil sa tretinoinom apoteka SANAFARM 011 344 13 09
predajem estetsku negu i dermatologiju , uza specijalnost mi je barijerna funkcija koze, nega zdrave koze i alergijske promene na ocnim kapcima.
Kolink
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 30, 2006 12:05 pm

Post od Kolink »

Da li mozda znate da li ta apoteka SANAFARM salje Minox postom?
Odgovori