glina
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 12, 2006 1:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
glina
procita sam u nekim knjigama da lecenje glinom je stara metoda kod egipcana a koristi se u mnoge svrhe pre svega u lecenju reumatizma i bolova kostiju da li je neko primenjivao ovaj metod lecenja neka mi odgovori i kako se sad oseca posle te terapie
-
- Novi član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 5:02 pm
ja koristim glimu protiv reumatiza za bolove u stopalima, i ublazava mi bolove za nijansu. koliko sam se ja raspitivala mora se primenjivati duze vreme da bi se osecala poboljsanja. uz ovu glinu se moze primenjivati i termoglina, ali o tome ti ne mogu vise reci, jer to nisam koristila. takodje se uz mazanje gline, moze koristiti i glina za pice, koja je dobra za ciscenje organizma od toksina i to takodje moze ublaziti tegobe. glinu za pice mozes naci u apotekama, a za mazanje, ja sam nasla u prodavnicama zdrave hrane, proizvodjac je iz nisa
pokusaj pa javi
pozdrav
pokusaj pa javi

pozdrav
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Avg 12, 2006 1:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
GLINA
OD DANA KADA SAM PISAO NA OVOM FORUMU JA SAM POCEO SA PRIMENOM GLINE DA NAGLASIM DA JA IMAM REUMATOID ARTRITIS I MOGU RECI DA OSECAM BLAGO OLAKSANJE
DA OBJASNIM KAKO PRIPREMAM GLINU
UZMEM 4 KASIKE KLINE 20 KAPI EKSENCIJE I CAJ OD MAJCINE DUSICE I TO PROMESAM DO GUSTINE PAVLAKE PA TO NANESEM NA KOLENO POSTO MI JE TO NAJVECI PROBLEM
HVALA
DA OBJASNIM KAKO PRIPREMAM GLINU
UZMEM 4 KASIKE KLINE 20 KAPI EKSENCIJE I CAJ OD MAJCINE DUSICE I TO PROMESAM DO GUSTINE PAVLAKE PA TO NANESEM NA KOLENO POSTO MI JE TO NAJVECI PROBLEM
HVALA