OTROV OD KORALA

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Odgovori
Mila Habibi
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 21, 2006 8:14 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

OTROV OD KORALA

Post od Mila Habibi »

Zna li neko nesto o otrovima koje ispustaju korali. Koliko su oni opasni. Ovog leta sam isla na tzv. snorkling u Crvenom moru, u razgledanje korala i riba. Ne znajuci nista o opasnosti od korala (mislila sam da su to stene ili kamenje, nisam imala pojma da su ziva bica) priblizila sam im se suvise da bih fotografisala. I ne znam ni sama kako, samo sam u jednom trenutku osetila da sam se ogrebla na butini i jak bol koji mi je u trenutku oduzeo nogu. Pribrala sam se i otplivala do broda, kada sam izasla videla sam da mi rana krvari. Uvece sam dobila temperaturu, a sutradan sare po celoj nozi, lice na pipke. Dali su mi inekciju Defrinol mislim da se zove. To je bilo pre oko 3 nedelje, a jos uvek imam iste sare, kazu mi da je to verovatno otrov koji ide duz nerava. Problem je sto imam povremene bolove u preponi, butini i kolenu, nesto kao kada imate upalu misica. A i fizicki se slabo osecam. Lekari (lokalni) ne znaju sta da mi kazu, sem da sacekam, jer ce to vremenom proci. Dok imam nekih informacija da treba to HITNO ra resim. Ako ista znate o tome, kazite mi. Hvala!! :roll:
POMOĆ PRIJATELJA!!
Odgovori