u spermokulturi je nađena bakterija staphylococcus species
molio bi vas da mi objasnite sve u vezi ove bakterije i kako je ona dospela u moj organizam pošto kod moje supruge svi nalazi su uredni,
i da li ova bakterija sprečava trudnoću
bakterija
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
Staphylococcus species - to znači da su izolovane neke stafilokoke, ali koje od tri tipa koji se najčešće izoluje nije napisano. Postoje - Staphylococcus aureus, Staphylococcus saprophyticus i Staphylococcus epidermidis. Na osnovu ovoga šta je od njih nađeno ne mogu da kažem. Ako postoji neki antibbiogram uz taj rezultat koji imate, onda je potrebno lečenje po antibiogramu. Stafilofokus aureus treba obavezno da se leči, dok ova druga dva mogu da predstavljaju samo kontaminaciju sa kože i leče se zavisno od toga da li su prisutni neki jači znaci upale (u kliničkoj slici) ili spermogramu.
Zato, kakav je vaš spermogram? Od toga kakav je vaš spemogram zavisi da li će vaša žena moći da ostane u drugom stanju. Ukoliko ovih bakterija ima previše i one prave neku upalu moguće je da je poremećen spermogram i da je tu problem.
Zato, kakav je vaš spermogram? Od toga kakav je vaš spemogram zavisi da li će vaša žena moći da ostane u drugom stanju. Ukoliko ovih bakterija ima previše i one prave neku upalu moguće je da je poremećen spermogram i da je tu problem.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!