Help, neznam sta mi je!!!
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Sep 15, 2006 7:06 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Help, neznam sta mi je!!!
I stvarno, neznam sta mi je. Pre tri dana ispod obrve mi se pojavila kao potkozna bubuljica koja prilicno boli. A vec sutradan se pojavilo crvenilo i otok, koji se iz dana u dan siri. Potpuno mi je deformsano oko i otok prelazi prema nosu, i boli. Problem je jos veci jer se ja trenutno nalazim u Hong Kongu, i pre sat vremena sam se vratila od lekara sa nekom kremom i cetiri vrste leka. A dijagnoze nema. Lekove ne smem da pijem jer planiram trudnocu. molim vas, ako je neko imao slican problem neka mi javi sta da radim. Da li da drzim obloge (tople ili hladne)? Hvala
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 11:25 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jul 27, 2006 6:20 pm
- Kontakt:
Najverovatnije zacepljena i upaljena zlezda u kapku. Slobodno mozete da koristite antibiotike iz grupe penicilina ili cefalosporina, ako niste alergicni na njih. Svojim pacijentima preporucujem tople suve obloge, dolazi do spontanog praznjenja te svojevrsne ciste. U narodu je mestimicno poznata metoda da se obari jaje, pa da se ona vruce prisloni na oko. nisam bas siguran da li je to bezbedno, ali pacijenti mi pricaju da tako lece pojedine promene na kapcima.
Primarijus dr med. Ivica Zdravkovic, specijalista opste medicine
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.
NEAKTIVAN, osim za savete putem Facebooka.